Седмицата започна с отлична новина за града – след отпуснатите

...
Седмицата започна с отлична новина за града – след отпуснатите
Коментари Харесай

Най-важното от седмицата - какво се случи в Пловдив, България и Света ОБЗОР

Седмицата стартира с отлична вест за града – след отпуснатите 33,5 милиона лв. за нови здания на три пловдивски учебни заведения, детски градини и ясли,, измежду които е нова постройка на Математическата гимназия. Жители на Тракия събраха  в квартала. Стана ясно също, че  за два плана от 100-те милиона от страната - кино „ Космос “ и ул. „ Генерал Колев “..
Прочетете още

Читател алармира TrafficNews.bg , че, а постоянно приказва за морал и наказания във Фейсбук. Тя показа, че, които не пречат. Ангел Славов, зам.-кмет по сигурността,. В последна сметка  и описа, че работи за намиране на паркоместа в региона. А до момента в който в града тече борба за паркоместа и, водачите на един от превозвачите на градския превоз излязоха на.

Съдбата на библиотечния котарак Жоро разбуни духовете в края на предходната седмица. Тъй като почналата онлайн. Онлайн се появи и, а доста пловдивчани оповестиха, че излизат на. В последна сметка беше решено.

Огромна дупка  на пловдивска улица, а макар че не е обект на ВиК,  и запълниха ямата. Кметът на регион „ Южен ” Атанас Кунчев. Подготвят за.

Обявиха  на Античния спектакъл. Обявиха и, които ще вземат присъединяване в Hills of Rock. Приет беше и, като ще честваме през септември 5 години Пловдив ЕСК 2019. Междувременно след абсурда с неналичието на застраховка след пожара в Пампоровата къща,  в града. Пловдивчани забелязаха и реагираха на , оказа се арт план. За четвърти следващ път пловдивчани се провеждат в избавяне на един от огромните паркове - „ “, а кметът на „ Централен “ слага на необятен публичен спор дали  и да носи името на Иван Вазов..

Абсурдите на седмицата: След като от „ Градини и паркове “ оповестиха, че , мъж беше засечен да. А поради паркиране на тротоар,.

Крими: Бивш началник на Районен съд – Първомай. . Майката на убития Митко: „ “., както и двама с..

 – били заплашили с ликвидиране Ашим Асан. Окръжна прокуратура - Пловдив. Ашим Асан: „ “. Съдът:, групата на Асан Кучкаря излиза от ареста.

От Темида:  Измаменият в аферата „ секс, улуци и бързи заеми ”:.  и това наложи отсрочване на делото за скандалния клип.

Регион : Изграждат инфраструктурата в новата индустриална зона край Калековец,. Три обитаеми места оповестиха, че  по пътя Пловдив-Асеновград. От АПИ. 

От страната : .. Тленните остатъци на патриарх Неофит бяха положени., а митрополит Николай сподели, че „. Според устава на БПС, изборът на., събота. Премиерът в оставка Николай Денков сподели за Неофит: „ “., а хиляди чакаха пред храма,. След, той беше.. За страдание денят не мина и без спор -.

Политическите вести : След серията договаряния сред водещите, започнаха консултациите при президента.. Намерени са, съобщи Мария Габриел. Премиерът в оставка Николай Денков увери президента, че има. Бойко Борисов пък сподели, че.. Нови избори или ротация –? Проучване на Галъп пък сподели, че. 

В последна сметка договарянията пропаднаха и на следващия ден Мария Габриел ще върне празен мандат.

Спортните тематики : Безспорно тематиката на седмицата е изборът на нов президент на БФС. Ето. , в случай че Бербатов стане президент. Боби Михайлов, ето какво  и изиска оставката му да бъде. След гласоподаване,. , а Бербатов съобщи, че „ “. В своето изявление пък: „ познавате ме като човек, който е посветил живота си на българския футбол “. След гласуването:.. В първите си думи след избирането, той съобщи, че „ “. Обявиха и.

Международните тематики, които следим

В Русия се организират президентски избори. Ето кои са  за тях.  и съобщи, че „ “. Въпреки това изборите не протичат без проблеми. Има, а жена хвърли. И макар че резултатите от тези избори са ясни, какви са вероятните.

Въпреки изборите в Русия, войната в Украйна не секва –  и усилват броя на.

Бомбардировките в Газа също не стопират, като те непрестанно се усилват, даже измежду. Делегации на. Все отново.

След като беше похитен, корабът Руен беше засечен да плува край Сомалия. Индийски транспортен съд го е пресрещнал и изискал. Похитителите са се предали,. Българските моряци са в положително здраве и се  у нас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР