Седмицата вероятно е започнала вдъхновяващо за повечето от вас. Тригонът

...
Седмицата вероятно е започнала вдъхновяващо за повечето от вас. Тригонът
Коментари Харесай

Трите зодии, които трябва да се погрижат за себе си и да си простят тази седмица

Седмицата евентуално е почнала вдъхновяващо за множеството от вас. Тригонът на Меркурий с Уран на 20 декември може да ви накара да проведете проницателни диалози. Обсъдете най-смелите си хрумвания, тъй като може да откриете, че има хора също толкоз запалени по някои тематики, колкото и вие, поучават от.

Сезонът на Козирога стартира на 21 декември , а този работлив и сериозен знак може да ви наведе на мисълта, че би трябвало да започнете да се държите зряло. Докато Сатурн образува квадрат с Уран на 24 декември , може да усетите този напън още по-интензивно, изпитвайки потребност да извършите самоуверен ход, който заслужавате.
 Да прекалиш с греяното вино без виновност – запознай се с GLÜ! Edna предлага Да прекалиш с греяното вино без виновност – запознай се с GLÜ!


А с ретроградната Венера, попадаща в съвпад с Плутон - планетата на сътворението и заличаването, споровете и проблемите във вашите взаимоотношения е допустимо да се засилят, разкривайки наранените усеща на всеки.

Затова се уверете, че се грижите задоволително за себе си и не забравяйте да си простите - изключително в случай че сте edna от тези три зодии.

 годишен 2022 iStock/Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР