Седмицата ще бъде сравнително спокойна. Ще можем да променим неща,

...
Седмицата ще бъде сравнително спокойна. Ще можем да променим неща,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 15 - 21 януари 2018

Седмицата ще бъде относително спокойна. Ще можем да променим неща, които сме желали и да реализираме триумфи. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Сравнително спокоен и много удобен интервал. Енергетиката ви е постоянна, работоспособни сте и проницателни. В положение сте да се справите с набелязаните задания независимо и да се възползвате от значими детайлности, които за близките остават скрити. Ще имате опция да коригирате и някои остарели резултати, да ги адаптирате към настоящите условия на средата. При рационално ръководство на финансите може да получите спомагателни доходи.

Телец

В началото на седмицата ще имате опция независимо да определяте ритъма на работа. Следвайте нормалната си стратегия и наблюдавайте ситуацията към себе си. Колегите на моменти ще са много припряни като държание, само че неефективни като работа. В противоречивите обстановки участвайте най-вече предлагайки хрумвания. Намесвайте се единствено, в случай че ви помолят. Шефът ще забележи съдействието ви и ще го оцени високо.

Близнаци

Професионалните отговорности ще ви обхванат напълно. Ще имате толкоз доста работа, че на моменти ще се движите на „ автопилот “. Вие умеете да мислите гъвкаво и ще съумеете да се „ съберете “ във времето, с което разполагате. Не обявявайте обществено, че сте свършили работата си „ за норматив “, тъй като ще ви натоварят с спомагателни или ще ви трансферират непознати задания. Въздържайте се от коментар, когато някой акцентира достиженията си в обществена полемика. Ще имате опция да споделите мнението си единствено с шефа и да уговорите смяна на персоналните си условия на работа.

Рак

Ще се наложи да проведете значими диалози с родственици за споразумяване на веществен или финансов въпрос през тази седмица. Основната ви заслуга ще е, че ще съумеете да разпределите посред им по неоспорим метод частите от цялото, които им се поставя да получат. Изслушвайте ги умерено, без рецензии и представяйте причините си независимо. Разходите ви може да се окажат повече от хипотетичното, само че скоро ще ги възстановите.

Лъв

Целенасочени сте повече от нормално през тази седмица, а в композиция с увереност и ученолюбивост ще съумеете да усвоите внушително количество нова информация за малко време. В резултат ще имате опция да уредите значим финансов въпрос, да възстановите дължими към вас суми или да получите възнаграждение за свършена преди време работа. Проявете нерешителност, не позволявайте на близките да ви занимават със клюки и персонални проблеми, към които нямате отношение. Залагайте на познатите способи на работа.

Дева

Отделете време за споразумяване на въпроси, свързани с държавната администрация, ще ви се получат елементарно и бързо. Ако ви връхлетят смели хрумвания, свързани с смяна на работното място постарайте се да ги „ пропъдите “ от съзнанието си. За сходни съществени промени още е рано. Ще е потребно да потърсите информация, да си уредите среща или да проведете диалог с възможен шеф, само че единствено толкоз. Въздържайте се от рискови интервенции, свързани с дълготрайни финансови и капиталови покупко-продажби. Консултирайте се със експерт в съответната област преди да вземете дефинитивно решение.

Везни

В несъгласие с правилата си този път ще се занимавате с няколко неща по едно и също време. Добрата вест е, че ще се справите и няма да се постанова да прибягвате до спомагателни корекции. Ще ви върнат движимост или пари, с които преди време сте услужили. Наблюдавайте деликатно ситуацията към вас и не се намесвайте в непознати проблеми. Ще има усложнения, с които сте в положение да се справите независимо. Съдействието, до колкото ви е належащо, ще се свежда до запознаване и използване на съществуващите все още практики.

Скорпион

Творческият ви капацитет е мощен. Следвайте въображението си, само че не се преуморявайте. Може да се наложи да извършите едно или повече служебни пътувания на късо разстояние, които няма да завършат с предстоящите резултати. Овладейте страстите и анализирайте обстоятелствата. Веднъж установявайки повода за неуспеха ще ви хрумне и концепцията за решение. Не се захващайте с нищо, за което нямате настояща и подробна информация.

Стрелец

Ще получите положителни благоприятни условия за професионален или бизнес прогрес, само че ще са свързани и с спомагателни задължения. Ще получите и спомагателни доходи, само че ще са свързани с физическа и психическа изтощеност. За някои действия ще ви е належащо подпомагане от персона, стояща по-високо от вас в йерархията. Уредете си среща, представете концепцията си ясно и говорете аргументирано. Ще впечатлите събеседника си повече, в сравнение с допускате и ще спечелите доверието, на което разчитате.

Козирог

Важни въпроси ще се дискутират през тази седмица. Повече слушайте и по-рядко споделяйте мнението си. Вероятно ще довършите правосъден спор или ще получите решение на комплициран юридически проблем. Мисълта ви е ясна и сте в положение да се концентрирате върху настоящите си задания и да разпределите времето за дълготрайните. Не получите значими вести, с помощта на които бихте могли да стартирате разискването на нова договорка.

Водолей

Контактите с приятелите ви ще са интензивни. Ще ви се обаждат или ще ви посещават по всевъзможен мотив. Присъствието им ще ви радва, само че и може леко да наруши концентрацията ви. Записвайте си значимите неща, с цел да не допуснете неточности и гафове. Уточнявайте параметрите на дилемите, които ви разпореждат, с цел да няма разминаване сред крайните резултати, които постигате и предварителните упования. Запазете хладнокръвие, в случай че нещата не се получават както допускате. Във опциите ви е да ги измененията.

Риби

Колкото повече се пробвате да създадете ред към себе си толкоз повече близките ще основават хаос. Заявете им условията си твърдо, вместо да се ядосвате. Ако и това не помогне, организирайте си някакво „ ваше кътче “, където можете да се усамотите в подобаваща конюнктура. Не обсъждайте достиженията и уменията си. Може съзнателно да ви навредят или пък да ви натоварят с спомагателна работа, която да ви затрудни. Ориентирайте напъните си към действия с бърза възвръщаемост.

Вашият хороскоп е направен от Петя Георгиева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР