Седмицата се изниза, оставяйки ни прекрасен спомен за два и

...
Седмицата се изниза, оставяйки ни прекрасен спомен за два и
Коментари Харесай

Руски кораб се разходи из българската зона в Черно море, вечно критикуващият „миротворец“ забрави да има мнение

Седмицата се изниза, оставяйки ни прелестен спомен за два и половина по-прохладни дни, за което сме ѝ признателни. Ще ги помним с положително. Но в последния ѝ работен ден – да погледнем обратно и да забележим какво още ще остане за помнене от нея. 

Ще я запомним, несъмнено, с новината, звучаща по този начин: НАТО предизвести „ денацификаторите “, че заплашват българската зона, до момента в който си играят на пирати в Черно море. Не чухме нищо от „ миротвореца “ на Дондуков 2. Вероятно е ангажиран с нещо друго, по-важно. Може да му е било ден за пране. 

Рософилистичната зона от интернета се изпълни с възгласи на наслаждение, съвсем оргазмично, че руснята се е доближила до нашите води; напъните на локалните гов**яди и (без)полезни и*иоти родиха нова фантазия: да ни стрелят с ракети откъм морето и да дебаркират във Варна. 

„ Патриотите “, които могат да изпитват обич единствено към путин и русия, само че се водят българи по паспорт, започнаха всеобщо да се радват от опцията и да зоват за десанти и всякакви други тъпотии от мокрите си сънища с това от кремъл, каченото на обувките си на платформи. 

Денят за пране очевидно е траял по-дълго на Дондуков, тъй като и тишината оттова продължи. Много забавно, нали? Човек би помислил, че някой, окичен с купата „ главнокомандващ “, би (поне) изразил остро мнение, в случай че не друго. 

Един съветски народен представител предложи да „ задействат “ „ техните хора “ по българското море, чуха се и оферти да ни стрелят. Дондуков 2 отново тънеше в тишина. Вероятно е репетирал идната си тирада, в която да жигосах войната и „ войнолюбците “. Все още го чакаме да каже нещо, само че допускам, че с чакането ще си останем. Иначе е самоуверен „ военачалник “, спор няма. 

За копейката и кукурнелия и дума не разтварям, тъй като те най-малко не са главнокомандващи, а любовта към съветска валута е ясна. 



Още един наряза приятелката си, тъй като в България всеки опит да има настоящо законодателство, което да пази жертвите на принуждение, се жигосва като „ джендър идеология “ и „ обществените “ социалисти стартират да бранят хората от човешките права – по остаряла руска традиция. 

Цитат: „ Жесток садизъм против 18-годишно момиче в Стара Загора. То бе обезобразено с макетно ножче. 

Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът ѝ е строшен, а с цел да бъде гаврата цялостна – най-после цялата ѝ коса е подстригана с машинка. 

Младата жена е избавена, само че са ѝ направени 400 шева. Предполагаемият причинител е нейният другар, който е бил арестуван за 72 часа, а по-късно е пуснат на независимост “.

Още един откъс: „ Има разминавания сред изказванията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес като видяха в какво положение е момичето “, показа другарка на потърпевшата “.

Като се каже „ протекция от принуждение “, по някаква причина русколюбивите патрЕоти виждат опит да ги таковат джендъри, тъй като руските социалисти, вид кукурнела и копейката, ореваха ортаклъка, че се пробват да ни извратят с Истанбулската спогодба. 

Никой не я е чел, само че всички имат мнение за нея и то, несъмнено, е освен жалко, само че и неверно. Мантрата, че то – видите ли, но ние СИ ИМАМЕ законодателство, пазещо дамите и децата от домашно принуждение, не ни би трябвало да го променяме, всяка седмица се опровергава. 

Освен обезобразени има и доста убити, само че кукурнелия продължава да си прави реклама на гърба на нарязаните и убитите. Тя ви пази от джендъра. А кой ще ви пази дъщерите от насилниците… кукурнелия не споделя. Тя счита, че системата си е добра и по този начин. 


Насред рекордните жеги, в Италия и България заваля сняг. В планините, несъмнено, само че въпреки всичко си е особеност даже за въпросните географски места. 

Времето „ полудя “, да. 

А последната седмица е най-горещата; връх! А, съгласно климатолозите ще е най-студената от идните летни жеги през идните години. 

Чугунените глави обаче викат: че то е лято, обикновено е да е топло. И дават образци по какъв начин на мястото, където живеят, всичко е тъкмо и обикновено. Не одобряват обстоятелството, че планетата земя може да е малко по-голяма от техния квартал, град или село и че „ общата “ температура обгръща места като Африка, Азия, Америка, полюсите, океаните; главата им не го побира и си викат, че щом под техния нос всичко е тъкмо, значи и по цялата планета всичко е тъкмо. Гребнал Ганьо лъжичка от морето и споделил: „ Че то нема никва риба в лъжичката, нàчи в морето нема риба, дей*а “. 

А, да – забравих: климатичните промени също били, видите ли, агитация и небивалица. Още не могат да решат каква е крайната цел на тая „ агитация и небивалица “, само че са сигурни, че ги цакат с топла бира, но те са тарикати и не се връзват. Така и ще си идат – тарикати, невързани. 


Изкушавам се да напиша: „ Евродепутат открива топлата вода “, само че няма…

Витанов откри: „ Във влака от София до Пловдив няма климатик, а прозорците са затворени компактно и температурите се повишават с всяка минала минута. Този на връщане към този момент е климатизиран, само че очевидно техниката не работи и температурите още веднъж не се разграничават от тези на открито. Във вагона е прашно, прозорците не се отварят, а хигиената в тоалетните е под всякаква рецензия “. 

Ужас! Не може да бъде! В БДЖ ли това? Стига бе! 

Има и още:

„ Ако желаеме да имаме по-екологичен превоз, ТРЯБВА ДА съдебна експертиза НАПРАВЯТ ИНВЕСТИЦИИ В ДЪРЖАВНИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ. Не може с локомотиви от 40-50 години да имаме резистентен жп-транспорт “, разяснява Петър Витанов, който е координатор в Комисията по превоз в Европейския парламент.

Това – добре, но последното, което си спомняме за БДЖ, е, че с нашите пари „ влага “ в подаяние за пилона на Рожен, под който продаваха кебапчета. 

Още вложения ли да вършим в държавните железници? Да не възнамеряват стълб и на морето? 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР