Седмицата, посветена на проблемите на психичното здраве, се оказа доста

...
Седмицата, посветена на проблемите на психичното здраве, се оказа доста
Коментари Харесай

Хари и Меган - на ваканция за милиардери

Седмицата, отдадена на проблемите на психологичното здраве, се оказа много натоварена както за Уилям и Кейт, по този начин и за Хари и Меган. И двете двойки се включиха в събития, с които да покажат загрижеността си за тази, става известно, обща тяхна идея.
 Защо Меган Маркъл и принц Хари се опасяват за децата си
Най-големият боязън на Меган Маркъл

Както и на принц Хари

И до момента в който принцът и принцесата на Уелс ще съумеят да си починат цели две седмици по-късно около ваканцията на трите си деца, то херцогът и херцогинята на Съсекс разполагаха единствено с уикенд да го създадат.

Но пък какъв уикенд! Принц Хари и Меган Маркъл отпътуваха съвсем тайно за остров Кануан, който е част от Сейнт Винсент и Гренадини в карибския район. Кануан е дребен остров, само че пък е прочут като " мястото, където милиардерите бягат от милионерите ".

Подробностите за късата им почивка са малко, само че пък е ясно, че фамилията се е възползвало оптимално от нея. Двамата бяха снимани да напущат магазин за деликатесни храни в яхтклуба Sandy Lane, хванати за ръка.

Меган носеше бяла лятна рокля Chloe и панамена шапка, до момента в който Хари беше по тъмносини къси панталони и бяла тениска. Двете деца на двойката -, очевидно не бяха с тях.

На 16 октомври Хари и Меган се завърнаха в Съединени американски щати. Двамата кацнаха на летището в Атланта с частен аероплан. За завръщането си 42-годишната херцогиня беше избрала дълга черна рокля, комбинирана с чехли и шал Hermes, както и сувенирна чанта от Кануан. Хари пък беше заменил късите панталони с дълги, пише Mail Online.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР