Седмицата на висшата мода продължава, а ние продължаваме да се

...
Седмицата на висшата мода продължава, а ние продължаваме да се
Коментари Харесай

Монументалното животинско изкуство завладя и Chanel

Седмицата на висшата мода продължава, а ние продължаваме да се любуваме на полета на фантазията на обичаните ни дизайнери като Виржини Виар, която показа новите си творения за Chanel. Французойката също не пропусна животинския детайл за новия сезон, само че работи с него доста по-деликатно от Даниел Роузбери, сътрудника ѝ от Schiaparelli, който безусловно разбуни духовете с шоуто си.

Един от знаците на сбирката на Chanel бе изображението на камила, което може би провокира комплициране първоначално. Истинските почитатели на творчеството на Коко Шанел обаче, изключително тези, които са имали опцията да прегледат жилището ѝ на улица Камбон, незабавно си спомниха, че на масата ѝ има дрънкулка на камила. Там можете да видите и статуи на лъвове и елени, които послужиха като ориентир при подготовката на сценографията на този огромен театър.

Огромните фигури, основани от Xavier Veillan, изглеждаха изненадващо впечатляващо по време на стилното шоу. Самата сбирка се оказа закачлива и витална, лишена от надменност и суровост. Виржини Виар работи доста с мини дължини и трапецовидни силуети и предложи да комбинираме емблематичните сака от туид с дръзки къси панталони и плисирани поли.
 
                             

                             

                             

Влиянието на света на фауната можеше да се види в детайлите - бродерии и приложения с изображения на животни ненадейно украсиха както сака в жанр 60-те, по този начин и деликатни рокли. Дори обликът на булката този сезон в Chanel е изпълнен с юношески жар и оптимизъм, което е същинско наслаждение.
                             

                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР