Седмицата на модата в София стартира на 30 март (сряда).

...
Седмицата на модата в София стартира на 30 март (сряда).
Коментари Харесай

Седмицата на модата в София стартира на 30 март, обещава грандиозна модна програма

Седмицата на модата в София започва на 30 март (сряда). След 2-годишно спиране поради пандемията столицата още веднъж ще бъде център на най-новите фешън находки, показани от известни родни дизайнери, както и непознати посетители.

Откриването на Sofia Fashion Week SS 2022 е поверено на украинската дизайнерка Лара Коротенко в колаборация с полски бранд, като по този метод дружно ще " опишат " фешън приказка за Украйна, хубостта и войната.

Втората вечер - на 31 март (четвъртък), ще започва с булчинската сбирка на Стоян Радичев. Освен това публиката ще види и haute couture мода, както и луксозни аксесоари.
 Анита Иванова
От 30 март до 3 април всички посетители и поданици в София ще могат да се насладят и на   " стилната улица " POP-UP Store - тъкмо до Street Lounge Hotel Marinela, където ще мога да видят моделите от сбирките на Sofia Fashion Week, както и други извънредни марки.

На 2 април (събота) наградените за Стилист, Гримьор и Коафьор на Code Fashion Awards 2022 - Кристиан Пижов, Микеле и Момчил Спасов, ще предложат фешън workshop в pop-up store-а.

На 3 април  е планувано закриващо коктейл празненство с Dj Zlatina Dimitrova. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР