Седмицата на модата в Париж за колекция пролет/лято 2024 вече

...
Седмицата на модата в Париж за колекция пролет/лято 2024 вече
Коментари Харесай

Как Нина Добрев отново накара всички да я гледат

Седмицата на модата в Париж за сбирка пролет/лято 2024 към този момент завърши и остана в историята с впечатляващи ревюта на Fendi, Valentino и Jean Paul Gaultier. По време на събитието доста знаменитости имаха опция освен да се срещнат с настоящите фешън трендове, само че и да показват личния си жанр. Сред известните персони с най-забележителна визия се подреди и Нина Добрев.
 Нина Добрев на 35
Нина Добрев в 35 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден и става на 35

С избора си на тоалет тя за следващ път потвърди, че не се тормози да бъде смела и че модата несъмнено ѝ е мощ. Актрисата бе облякла оранжево сако с обемни ръкави и мини пола с асиметрична цепка. За обувки бе заложила на бели токчета с отворени пръсти, само че дребната си чанта също бе комбинирила с цвета на тоалета - оранжево.

бе подбрала и смели аксесоари, въпреки и минимални. Косата ѝ бе прибрана в обемна панделка, а висящите ѝ обеци също нямаше по какъв начин да не останат незабелязани.

Всъщност цялостната визия на актрисата просто нямаше по какъв начин да остане незабелязана на събитието. От една страна поради якрия цвят на тоалета, а от друга и поради изкусително дългите крайници, които мини полата разкриваха.

При всички положения си проличава, че си пада по модата. Самата тя предходната година издава в свое изявление за InStyle, че постоянно е обичала модата. В същото време обаче и си признава, че не всеки път ѝ се е отдавало да се облича добре.
 Нина Добрев, както не сме я виждали
Нина Добрев, както не сме я виждали

Как взеха решение да се маскират за Хелоуин с половинката ѝ Шон Уайт

" Ако наблюдавате стила ми от времето, когато бях на 18-22 години, преди не беше страховит, до момента в който не си наех стилист. После започнах да си " присвоявам " хрумвания отсам и оттова от стилисти, с които работих, от списания, като виждах по какъв начин другите рискуват, и си представях себе си в тези тоалети и започнах някак да си играя с разнообразни неща ", споделя Нина Добрев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР