Седмицата на модата в Милано е в разгара си. А

...
Седмицата на модата в Милано е в разгара си. А
Коментари Харесай

Dolce & Gabbana и Ким Кардашиян – една неочаквана колаборация

Седмицата на модата в Милано е в разгара си. А измежду най-очакваните и “горещи ” ревюта бе колаборацията сред Dolce & Gabbana и Ким Кардашиян. На 24 септември бе показана взаимната пролетно-лятна сбирка под името “Ciao, Kim! ”.
Събитието бе необятно отразено в пресата още преди премиерата му - италианската марка заинтригува обществеността, като пусна тийзъри с телевизионната звезда в облика на кино ретро дива, преследвана от папараците. Доменико Долче и Стефано Габана приготвиха изненада за гостите на шоуто - фотосесия на същата тематика.

 
                             

                             

 

 

A звездни посетители в действителност не липсваха - Клои Кардашиян, Крис Дженър, Ашли Греъм, Алесандра Амброзио, Хелена Кристенсен. Моника Белучи, която пристигна да поддържа щерка си Дева Касел, която взе участие в шоуто притегли специфичното внимание на публицистите.

Представената сбирка бе самобитен нов прочит на тоалетите на марката от минали години. Ким избра обичаните си визии на Dolce & Gabbana от 1987 до 2007 година и точно те получиха нов живот.
На стилния подиум можеше да се види вид на известния чокър Sex - той се трансформира в златен с надпис Ким. Всяко парче не е просто продукт, то е неповторим спомен.
 
                             

                             

 

Самата Ким не пропусна да благодари на Стефано и Доменико за дадената опция в Инстаграм:

" Последните няколко дни ми се сториха като сън… най-вълшебното преживяване и върхът на едно необикновено странствуване, на което бях през последните няколко месеца със Стефано, Доменико и целия екип на @dolcegabbana.
Винаги съм харесвала красивите, типични визии от 90-те и 2000-те… женствени, смели, те постоянно са ме карали да се усещам толкоз уверена и блестяща. В момента, в който облечете рокля на D & G, незабавно можете да усетите, че е проектирана и направена, с цел да отпразнува дамата, която я носи. Да я накара да се почувства по този начин, като че ли може да направи всичко, да бъде всичко. Това постоянно ми е давало мощ и ентусиазъм и е било в основата на личните ми планове.

Това, което стартира като диалог с Доменико и Стефано по време на вечеря, докара до едномесечно премеждие, за да се сътвори сбирката #CiaoKim - подбрана селекция от визии от архивите на D & G. Прегледахме всеки един облик от 1987 година насам и аз избрах персоналните си любимци, които смятах за най-емблематичните. D & G освен ми разрешиха да приготвя сбирката, само че също по този начин се довериха на мен и моя екип да създадем цялото наличие, късометражния филм, музиката и креативната тенденция на шоуто, работейки в тандем с техния необикновен екип. Този развой в действителност ми разреши да изразя своята креативност без ограничавания. Благодаря от дъното на сърцето си на Доменико, Стефано, целия екип на D & G и на всички, които направиха това шоу допустимо. Никога не съм си представяла, даже и в най-смелите си фантазии като младо момиче, гледайки Линда Еванджелиста и Моника Белучи на котешката пътека на D&G, че един ден ще бъда куратора на сбирка и шоу на Dolce & Gabbana за седмицата на модата в Милано. Никога няма да не помни този миг и това прекарване. Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви! "

 

 
                             

 

Мнозина намират за подигравка, тясната връзка сред марката и Ким. През 2018 година Стефано Габана разяснява фотоси в обществените мрежи на сестрите Кардашиян-Дженър, като ги назова „ най-евтиното семейство в света “. Изглежда, че отношението се е трансформирало, тъй като точно Dolce & Gabbana “спонсорираха ” сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър, като предоставиха на всички членове на фамилията на булката извънредни тоалети. Сега Ким Кардашиян се трансформира в музата на новата сбирка на стилната къща. В края на шоуто тя се поклони със Стефано и Доменико.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР