Седмицата на модата в Копенхаген може да не е толкова

...
Седмицата на модата в Копенхаген може да не е толкова
Коментари Харесай

Джапанките, които спечелиха висшата мода

Седмицата на модата в Копенхаген може да не е толкоз блестяща, колкото тези в Париж или Милано, само че по тази причина пък се организира в един от градовете с висок витален стандарт.

Там са и дефилетата на висококачествени марки, като Ganni, Saks Potts и By Malene Birger. Затова и никой не чака на първите редове до подиума да се появи някой, обут в гумени джапанки.

Flip flop season Photo by @thestyleograph

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Jul 2, 2018 at 9:25am PDT

Точно това обаче направи известната стрийтстайл звезда Перниле Тайсбек. Тя комбинира своите жълти Havaianas с облекла от високия клас като Celine и Miu Miu.

И до момента в който мнозина одобриха тоалета й като знак, че плажните джапанки получават зелена светлина и за градска приложимост, Перниле побърза да разясни: " Истината е, че обух джапанките по време на дефилетата, тъй като имах доста мазоли по краката си от обувките от предната вечер. "

Освен това, тя е бременна с второто си дете и са й най-комфортни за носене.

Que Havaianas tem orgulho de ser brasileira não é novidade. Novidade é essa decoração que a gente preparou na loja da Oscar Freire. Dê uma passadinha por lá e leve um pouco do espírito de verão brasileiro para casa.

A post shared by Havaianas (@havaianas) on Jun 22, 2018 at 1:43pm PDT

Каквато и да е повода, модерната датчанка повлече крайник и към този момент никой не се усеща неловко от това, че е решил да се обуе комфортно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР