Седмицата, изпълнена с проблеми по стадионите и насилие в Мексико,

...
Седмицата, изпълнена с проблеми по стадионите и насилие в Мексико,
Коментари Харесай

Седмицата с насилие в Мексико завърши с масов бой и прекратен мач

Седмицата, изпълнена с проблеми по стадионите и принуждение в Мексико, приключи с още повече ексцесии и преустановен мач сред Атлетико Сан Луис и Керетаро от локалната Първа дивизия. Съдията взе решение да постави завършек на мача пет минути преди приключването на постоянното време при резултат 2:0 за гостите от Керетаро, откакто почитатели и от двата тима започнаха да хвърлят предмети по терена и да се бият между тях.

The game between Queretaro and San Luis got completely out of hand pic.twitter.com/9FxBi6ckwq
— BabaGol (@BabaGol_) October 21, 2019 Това е втори случай в границите на три дни, когато насилието става причина за преустановен мач сред мъжки тимове в страната. В четвъртък федерацията беше принудена да анулира мача от втора дивизия сред Дорадас де Синалоа и Атланте, плануван за същата вечер. Тази среща беше невероятно да се играе, откакто вълна от офанзиви на наркобанди сложиха безусловно под блокада града Кулиакан, където домакинстват Дорадас.

Violencia en México: las peleas entre ultras suspenden el Atlético San Luis-Querétaro https://t.co/VhpEPkQgzt pic.twitter.com/LKVSCN86V7
— DominicanosNYC (@DominicanosNYC) October 21, 2019 В петък пък мачът във Веракрус беше съществено изопачен, защото играчите на локалния клуб Тибуронес Рохос стачкуваха за неизплатени заплати. Двубоят стартира, само че домакините не допряха топката нито един път. Футболистите на съперника Тигрес вкараха два гола в първите четири минути на мача. Едва по-късно Веракрус започнаха да играят обикновено, а мачът приключи 1:3.

" Ситуацията в страната е ужасна. Би трябвало футболът да носи наслада на хората, само че нищо от това, което се случва, не е нормално”, съжаляваше нападателят на Сан Луис Диего Пинеда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР