Седмицата е разделена на две части, които се определят от

...
Седмицата е разделена на две части, които се определят от
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 април

Седмицата е разграничена на две елементи, които се дефинират от Новолунието в Телец, знакът на комфорта, стабилността и финансите.

До Новолунието, което е на 23 април, дните са подобаващи  за привършване и завършване на това, което е стартирано в по-ранен интервал.

На 20 април слънцето минава в знака Телец. Енергията на този знак ще ни концентрира към фамилията, традициите, стабилността и финансовата сигурност.

Телецът е знак, който ни учи да се радваме на удоволствията от живота, да получаваме сила от всичко към нас. Докато слънцето минава през знака, подобаващите тематики ще бъдат обусловени от финансовата непоклатимост, работата и отговорностите свързани с нея, нашата лична самокритика, разкриване на способности и гении и реализирането им, фамилията и връзката  с природата.

Новолунието на 23-ти април ще провокира неочаквани и непредвидени промени, обрати или обстановки. При някои силата ще тече с лекост, а при други ще се наложи излизане от познатия коловоз и границите на комфорт, ще се появи нужда от вземане предвид с нови условия или  информация. Аспектът на „ пробуждането “ ще подкрепи превъзмогването на провокациите.

Дните след Новолунието ще дават положителни благоприятни условия, само че и нужда от смяна  в метода на живот.

ОВЕН

След мощния интервал, белязан от прекосяването на слънцето през вашият знак, след импулса за нещо ново и друго, в този момент навлизате в стадий  на стабилизиране посредством струпване на сила, преосмисляне на преоритети или постигането на непоклатимост в веществен проект. Започва един извънредно значим стадий във вашия живот. За някои от вас новолунието в Телец в разнообразни интервали от лунният месец ще даде благоприятни условия за отваряне на нова страница. Посоката може да е обвързвана с кариерното ви развиване или обществен статут, които се трансформират или нужда от смяна на средата ви, замяна на приятелският кръг или преосмисляне на проекти за бъдещето. Подгответе се и освободете място за новите си планове с преимущество на тези, които са свързани с увеличение или стабилизиране на приходите ви. Следващата седмица е удачно да стартирате този развой. Финалните дни на седмицата ще ви поддържат във воденето   на договаряния, срещи,  анализи, асимилиране на нова информация, сключване на контракти, служебни пътувания ще изпълнят палитрата ви от действия. Продължава интервалът, в който би трябвало да отстоявате личните си позиции, да преговаряте за ползите си и за това, което ви харесва. Новите благоприятни условия и оферти, които идват към вас, могат доста да повлияят на финансовото ви състояние и непоклатимост. Уловете вълната, доверете се на интуицията си и предприемете съответни дейности. Ще се наложи към момента да балансирате и разпределяте силата си сред две съществени тематики:работни и фамилни отговорности.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Телец ви отваря път към реализиране и материализиране на мечтаното от вас. Това важи най-много за родените през първата декада на знака, а за останалите новото ще стартира след рожденият ви  ден. Промяната, която настава във вашия живот е забележителна. Слънцето, от което главно получаваме сила е във вашият знак, в допълнение към него се причислява и планетата на пробуждането, измененията, свободата и независимостта Уран. Тази комплицирана композиция от планетни сили ще ви накара да излезете отвън познатите ви рамки и метод на живот.  От една страна желанието ви да запазите това, което ви е познато, а от друга мощен подтик и предпочитание за нещо ново, ще не престават да внасят напрежение в спокойната ви натура. Кое ще надделее, значително зависи от вас, от целите ви, от това, което ви харесва. Телецът е прочут с търпението си. Тези от вас, които отдавна са били в неудовлетворителна обстановка в този момент е моментът да сложат край и да трансформират посоката си на придвижване. За други оптималното решение е „ златната “ среда, търсенето на равновесие и баланс. Във всички случаи смяната е задействана. Не се опасявайте от новото и незнайното, всеки край слага началото на нещо ново. Социалната ви интензивност е мощна, а посредством съответни дейности и самодейност можете да утвърдите позициите си, което ще се отрази в позитивна посока на приходите ви.

БЛИЗНАЦИ

Основният фактор през тази седмица сте самите вие, вашите мисли, стремежи, желания. Новолунието ви дава късмет в случай че търсите смяна или желаете да стартирате план или нов тип активност, да го извършите. Планетата на връзките, любовта и парите е във вашият зодиакален знак, което се отразява на  популярността и въздействието ви. Успешно можете да насочите старания към реализиране на ваша фантазия или нещо, към което се стремите отдавна. Действията ви, подчинени на това, което ви харесва, на вашите съществени цели ще дефинират посоката на развиването ви. Това е седмицата, в която  можете да зададете мечтаната посока през новия лунен месец. Новолунието ще изправи пред нови благоприятни условия някои от представителите на знака. Това може да са трендове от минал интервал или вътрешни промени свързани с осъзнаване и трансформации. Тези от вас, които към момента се двоумят или нямат изясненост по отношение на смяната или новото начало дано да изчакат  следващото новолуние, което ще бъде в знака Близнаци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР