Седмицата е доста напрегната за кино феновете, защото Джони Деп

...
Седмицата е доста напрегната за кино феновете, защото Джони Деп
Коментари Харесай

Мадс Микелсен ли ще замени Джони Деп

Седмицата е много напрегната за кино почитателите, тъй като Джони Деп загуби ролята си на изверг във " Фантастични животни ".
 Джони Деп,
Защо Джони Деп напуща " Фантастични животни "

Лошо развиване

Е, на артиста надали му пука кой знае какъв брой, тъй като има информации, които сочат, че ще получи цялостното си заплащане, а то не е по никакъв начин малко.

Веднага стана ясно, че Warner Bros. ще търсят заместител на Деп, само че в началото нямаше никаква изясненост на кой може да се спре студиото.

на Ное 11, 2020 в 4:30 PST

От Deadline разбираме, че към този момент се водят предварителни диалози с Мадс Микелсен ( " Ханибал ", 2013-2015 година, Polar, 2019 г.). Разбира се, към момента не е публично оповестено, само че в случай че Микелсен размени Джони Деп, няма да му е изключително мъчно.

По простата причина, че Деп е снимал едвам една сцена от третия филм за " Фантастични животни ", което значи, че на 54-годишния датски артист няма да му се постанова да снима отначало доста фрагменти.
 Джони Деп, „ Фантастични животни “ и по какъв начин артистът ще вземе цялостния си хонорар, без да взе участие във кино лентата
Колко милиона ще вземе Джони Деп за „ Фантастични животни “

При това без да взе участие във кино лентата

Към момента премиерата на третия филм от франчайза е планувана за месец юли 2022 година, а работата по него тече във Англия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР