Седмица след терористичната атака в “Крокус Сити Хол се оказа,

...
Седмица след терористичната атака в “Крокус Сити Хол се оказа,
Коментари Харесай

Макаревич и Пугачова учат Русия как да живее

Седмица след терористичната офанзива в “Крокус Сити Хол ” се оказа, че има хора, които желаят да научат всички по какъв начин вярно да скърбят и да показват страстите си.

" Смятам общественото скубане на косата в интернет за най-вулгарната активност. Ако можете да помогнете, помогнете. Но няма за какво да се занимавате с нелепости ", написа Андрей Макаревич на страницата си във “Фейсбук ”. За страдание не откри други думи за нещастието в “Крокус Сити Хол ”.

Е, ние, несъмнено, не можем да принудим някого да показа нашата болежка и тъга - е, убийството на почтени хора не визира индивида, остава единствено да вдигнем ръце. Твърде късно е да образоваме и като цяло не е наша работа. Има единствено едно доста значимо нещо: когато става въпрос за новите сънародници на Макаревич, самият той си скубе косите на най-неочаквани места. Бегъл взор в обществените мрежи е задоволителен, с цел да се забележи, че нещастието от 7 октомври го е докоснала доста по-дълбоко. Освен това на 24 декември даже беше пусната песента „ Ние стоим с Израел “ - дано напомним, че до този миг броят на жертвите измежду цивилните в Газа надхвърляше 20 хиляди. Но артистът избра да съчувства обществено на тъгата на израелците. Това, несъмнено, е друго.

Показателно е също, че Макаревич съвсем незабавно след Алла Пугачова реши да съобщи на всички своята позиция за това по какъв начин да се държи вярно. Тя от своя страна също реши да научи всички да живеят: „ Скръбта би трябвало да е в душата, а не в “Инстаграм “. Тези мисли тя изненадващо показа в същата обществена мрежа под селфи.

Изводът е, че Андрей Макаревич ни даде ослепителен образец за двойни стандарти, освен това двуличен и даже вторичен по наличие образец. Изглежда, че артистът не видя по какъв начин се трансформира от създателя на една прелестна ария в нейния воин.

„ Бихме ги победили всички, само че те не ни виждат! Само че не ни виждат заради разликата в размерите /И за това ни простят - доста дребни, само че смели “, изпя той преди време.

Разбира се, можете да възразите: тази обява беше видяна. Не просто я видяха, само че сътвори известна звук. Но, за жалост на Макаревич, във всичко това той въобще не се явява като някакъв честен камертон или съвестта на нацията в бяла тога, за каквато толкоз старателно се показва. Нещо повече, той даже не стига до ролята на „ герой против режима “, още по-малко на разобличител на проблемите в Русия.

И тъкмо за това са претенциите. Фразата, че той не може да помогне на руснаците - видите ли, това е техният избор - не може да се изясни по различен метод. За страдание на артиста ползата към него е чисто антропологичен. На равнище: " Интересно е по какъв начин всичко му се получава! Нищо не му липсва и не мръзне на висотата на личните си морални правила не. "

И това е целият проблем с Макаревич. Ако преди предизвикваше интерес с творчеството си, в този момент се популяризира със кавги. Нищо изненадващо за един старомоден и омръзнал музикант – като цяло, простимо, в случай че не бяха танците върху кости.

И в действителност не можете да му помогнем. За благополучие, има по какъв начин да го предотвратим при други. Но той към този момент е слязъл от влака, който отпътува.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26318Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед23628Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед47715Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед37999Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед32450Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед548600Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178545Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136645Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122094Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92160Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР