Седмица след тежката катастрофа, Ан Хечи е починала тази вечер.

...
Седмица след тежката катастрофа, Ан Хечи е починала тази вечер.
Коментари Харесай

Седмица след катастрофата: Почина актрисата Ан Хечи

Седмица след тежката злополука, Ан Хечи е умряла довечера. Актрисата беше приета в болница минути, откакто се блъсна в двуетажна къща в автомобила, само че макар светкавичната реакция на пожарната и на бързата здравна помощ, възможностите ѝ за живот бяха оскъдни.

Новината, че звездата евентуално няма да оцелее, беше обявена тази заран от фамилията ѝ, които благодариха на всички, които са се помолили за Ан, както и на екипа от лекари, които създали всичко допустимо тя да оживее. От изказването стана ясно, че тежката мозъчна контузия от злополуката е несъвместима с живота и че животоподдържащите ѝ системи ще бъдат изключени, откакто мозъчната ѝ активност спре изцяло и откакто бъде тествано дали органите ѝ са годни за подаяние.

 ан хечи

"Днес загубихме нашата ярка светлина, най-хубавия и щастлив човек, любяща майка и правилен другар ", гласи известието за гибелта на Ан.

"Винаги ще я помним като персона, която отстояваше своята истина и ни даряваше с обич и последователност. Ще ни липсва безпределно доста, само че тя ще продължава да живее посредством прелестните ѝ синове и с функциите, които остави след себе си ".

 ан хечи

Ан Хечи катастрофира на 5-и август, а повода за жестокия удар по публична информация е шофиране след приложимост на алкохол и кокаин.

Хечи става известна през 90-те години с филми като „ Дони Браско “ (1997), „ Вулкан “ (1997), „ Шест дни, седем нощи “ (1998) и „ Завръщане в Рая “ (1998).
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР