Седмица след смъртоносно земетресение, ударило Турция и Сирия, убивайки хиляди

...
Седмица след смъртоносно земетресение, ударило Турция и Сирия, убивайки хиляди
Коментари Харесай

Ново чудо в Турция! Гардероб запази живи жена и новороденото ѝ бебе 4 дни под руините

Седмица след смъртоносно земетресение, блъснало Турция и Сирия, убивайки хиляди хора, споделяме една история за знамение. Това е историята на Некла Камуз.

Тя ражда втория си наследник на 27 януари и го кръщава Ягиз, което значи " самоуверен ". Само 10 дни по-късно, в 04:17 локално време, Некла е будна и храни сина си в дома им в южната турска провинция Хатай. Няколко минути по-късно те са затрупани под тонове отломки.

Некла и фамилията ѝ живеят на втория етаж на съвременна пететажна постройка в град Самандаг. Тя не очаквала, че в съответната заран регионът ще бъде раздран от земетресението, а постройките ще бъдат развалени и разрушени, оповестява Bulgaria ON AIR.

" Когато стартира земетресението, желаех да отида при брачна половинка си, който беше в другата стая, и той искаше да направи същото. Но когато той се опита да пристигна при мен с другия ни наследник, дрешникът падна върху тях и беше невероятно да се движат. Когато земетресението стана по-голямо, стената падна, стаята се тресеше и постройката променяше позицията си. Когато спря, не разбрах, че съм паднала един етаж надолу. Извиках имената им, само че нямаше отговор ", споделя Некла пред Би Би Си.

33-годишната жена се оказва легнала с бебето на гърдите си, държейки го в ръцете си. Паднал дрешник до тях избавил живота им, като попречил на огромна бетонна плоча да ги смаже. Жената и бебето остават в тази позиция съвсем четири дни. След повече от 90 часа подземен Некла чува звука на кучешки лай, мислейки си, че сънува. Лаят бил последван от тон на гласове. Така Некла и бебето са открити.

Когато стигнала до болничното заведение, Некла била посрещната от членове на фамилията, които ѝ споделили, че брачният партньор ѝ Ирфан и тригодишният ѝ наследник Йигит Керим са били избавени от руините, само че са откарани в болница в провинция Адана със съществени пострадвания на краката и ходилата.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР