Седмица след пускането на биографичната си книга на пазара, Христо

...
Седмица след пускането на биографичната си книга на пазара, Христо
Коментари Харесай

Ицо Стоичков: В книгата маска няма, всичко е едно към едно

Седмица след стартирането на биографичната си книга на пазара, Христо Стоичков показа какво го е стимулирало за основаването на книгата, и какво читателите могат да открият в нея.
 Великият Христо Стоичков @@@

" То няма безгрешни хора, аз съм един от тях, непрекъснато бъркам. Ще има и критици, напълно обикновено. Днес ние не можем да им се сърдим. Успяхме да създадем нещо, което е от доста време насам. Преди повече от 2 години започнахме да приказваме, да си припомняме неща. Вътре в книгата няма нещо закулисно, всичко е едно към едно каквото съм претърпял ", показа именитият футболист пред NOVA.

" Казвам това, което е на сърцето ми. Понякога съм бъркал, само че съм намирал метод в случай че съм прегрешил, да стисна ръката, да се извиня. Продъжавам напред. В книгата е всичко, което съм претърпял на мой тил, желая да остане в съзнанието на младежите, да видят от кое място съм тръгнал и до каква степен съм стигнал. "

" Аз не мога да се трансформира. Ако се трансформира, тази книга няма да я издам. Тези хора от първия ден ми дадоха едно успокоение, че желаят те да са издателите, те да са хората. На първата среща им споделих, това, което чух от тях, им споделих, вие сте и диалогът завърши. "
 Великият Христо Стоичков @@@

" Аз не мога да се трансформира и няма да се трансформира. Защото няма да съм тоя, който ме познавате на терена и отвън терена, въпреки че доста хора не ме познават отвън терена. Много хора спекулират, с някоя фотография, с някой случай, само че това е нашето всекидневие. "

" Вътре е написано всичко. Искам тази книга да остане за спомен, книгата е доста забавна, има неща, които за пръв път ще прочетат, тъй като маската я няма, аз съм си аз ", добави Стоичков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР