Седмица след като бе дадено началото на двубоите във Втора

...
Седмица след като бе дадено началото на двубоите във Втора
Коментари Харесай

Арда ще гони второто място, люто дерби в Надежда - кръгът във Втора лига

Седмица откакто бе обещано началото на дуелите във Втора професинална лига, борбата за първото място продължава. Първите пет срещи ще се изиграят през днешния ден, като от водещите тимове присъединяване ще вземе само третият в подреждането Арда (Кърджали). Отборът на Стойчо Стоев гостува на борещия се за оцеляването си Пирин (Благоевград) и при триумф, най-малко краткотрайно, ще редуцира на пет точки задатъка на втория Монтана.

В столичния квартал “Надежда” пък почналият стремително пролетния дял състав на Локомотив (София) приема последния Добруджа, за който трите точки ще бъдат от извънредно значение. Върналият се на петата позиция Поморие пък ще се опита да запише втори следващ триумф. Тимът на Радослав Боянов ще има алегорично посещение на Несебър, защото през целия сезон играе домакинските си мачове точно на стадиона на своите съседи.

Понеделник пък ще бъде денят, в който второто място на Монтана действително може да бъде сложено под заплаха. Момчетата на Ферарио Спасов, които имат осем точки преднина пред третия Арда и 10 пред четвъртия ЦСКА 1948, одобряват тъкмо “червените”. При победа играчите на Петко Петков може още веднъж да върнат интригата за второто място, само че при възможна загуба значително ще бетонират Феро и компания на втората позиция.
 ЦСКА 1948 - Кариана @@@
Втора професионална лига, сезон 2018/2019, XIX кръг

2 март, събота, 15:30 часа

Локомотив (София) - Добруджа
Несебър - Поморие
Пирин (Благоевград) - Арда (Кърджали)
Литекс - Ботев (Гълъбово)
Струмска популярност (Радомир) - Кариана (Ерден)

4 март, понеделник, 15:00 часа

Локомотив (Горна Оряховица) - Царско село

4 март, понеделник, 15:30 часа

Черноморец (Балчик) - Лудогорец (Разград)

4 март, понеделник, 17:30 часа

Монтана - ЦСКА 1948

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
КЛАСИРАНЕТО ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР