Седмица след като алармира за съмнителни мъже в черно на

...
Седмица след като алармира за съмнителни мъже в черно на
Коментари Харесай

Черната Златка ликува: Мутрите си тръгнаха

Седмица откакто сигнализира за съмнителни мъже в черно на къмпинг "Каваци ", фитнесмоделът и някогашна плеймейтка Златка Димитрова споделя, че ситуацията на плажа се е успокоила и странните субекти са се разкарали.

В последната седмица на месец юли моделката, позната в медийните среди като Черната Златка, написа прочувствен пост в обществените мрежи, потвърждавайки, че семейство Баневи още веднъж се пробват да всеят ужас в плажуващите и малко откакто съдът им върна стопанисването на къмпинга, особени мъже в черно се разхождат по плажа, притеснявайки летовниците.

"Успокоиха се нещата тук. Засега е умерено. Надявам се да бъде по този начин, тъй като летуващите хора нямат виновност за това. Създава се напрежение, хората започнаха да питат какво става, за какво. И това, което желая да подчертая, е, че аз не взимам страна, а съм за тези, които мислят за хората, които идват всяко лято. За хората, които стопанисват къмпинга, влагат, ремонтират. Аз съм от 20 години на този къмпинг. Бях на 16 година, когато пристигнах за първи път. До преди две години той към момента си имаше соцоблика, който беше и доста преди този момент. От две години, откогато са новите притежатели, нещата стоят по различен метод.

Също не мога и не желая да поддържам тези, които притискат хората, пресират и мачкат тези без власт и пари. Ние също се съдим с тях от 20 години " - описа пред "България Днес " Злати, чието семейство води правосъдни борби с Баневи за парцел.

Преди 4 години олигарсите изгубиха правото да стопанисват "Каваци ", само че в края на юли изненадващо съдът им разреши да се върнат. От своя страна, Баневи настояват, че няма да желаят нови такси на почиващите там, нито от заведенията.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР