Седмица след дербито между ЦСКА и Левски темата продължава да

...
Седмица след дербито между ЦСКА и Левски темата продължава да
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА намекна, че други отбори са издействали наказание на Фернандо Каранга

Седмица след дербито сред ЦСКА и " Левски " тематиката продължава да бъде голмайсторът в мача и на Първа лига Фернандо Каранга. Бразилецът, който донесе триумфа на алените, беше осъден след срещата поради бурната си наслада и засегнатост към почитателите на " Левски ". Според треньора на ЦСКА Стамен Белчев, към нападателя се е основала непотребна нервност.

" По никакъв метод не извинявам Каранга. Имах диалози с него и преди мача и след мача с " Левски ". Смятам обаче, че това, което прави като жест не е срещу някого, това е плод на страст. Създаде се прекомерна нервност към него и както виждате някои си реализираха задачите ", сподели Белчев.

Според наставника на ЦСКА Каранга се радва по същия метод от предишния сезон, само че просто в този момент комисията преглежда дейностите му. Той загатна, че другите тимове са му издействали глобата. Както е известно от " Левски " сезираха Дисциплинарната комисия след дуела.

" Може би тогава не пречихме на никого, а в този момент не е по този начин. Иска ми се ЦСКА да не е подвластен от нито един футболист, въпреки че Каранга е човек, който прави ужасно доста работа. Интересно ми е за какво взеха решение чак в този момент да го санкционират ", сподели Белчев, а на въпрос на кого пречи ЦСКА или Каранга, той избра да не дава отговор.



Треньорът на ЦСКА не остана удовлетворен от видяното против " Струмска популярност ", откакто отборът му загуби с 2:3 в контрола. Той сподели, че футболистите, които е трябвало да играят повече не са се справили.

" Най-вероятно Бланко ще замести Каранга против " Ботев ". Той работи доста и се труди, когато му се даде късмет. Ще бъде доста мъчно да запълни неговата липса, няма какво да се лъжем ", сподели треньорът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР