Седмица преди световната премиера на изцяло новия си и първи изцяло

...
Седмица преди световната премиера на
изцяло новия си и първи изцяло
Коментари Харесай

Електромобилът IONIQ 5: Първи поглед към интериора

Седмица преди международната премиера на изцяло новия си и първи напълно нов за марката IONIQ модел IONIQ 5, новосформираната от Hyundai Motor Company компания разпространи първите публични изображения и видео на интериора на автомобила.

е първата изцяло електрическа кола, която е разработена на новата E-GMP (Electric-Global Modular Platform) платформа, която е дала опция на инженерите и дизайнерите на марката да създадат извънредно необятен и модулен интериор с многество възможности за персонализация и конфигурации.

В публикуваното от Hyundai Motor видео виждаме, че дизайнерите на IONIQ 5 са предприели ексцентричен метод при конфигурирането на класическата средна конзола, като са оставили концепцията за нейната неподвижност в предишното и са я заменили с новаторската идея Universal Island.

Друга забавна специфичност на IONIQ 5 за която споделят от марката е обвързвана с предните седалки с електрическо управление, които са с 30% намалена дебелина в съпоставяне със стандартните предложения, освобождавайки по този начин в допълнение пространство за пътниците на задните седалки.

След премиерата на IONIQ 5, която ще бъде виртуална, компанията ще стартира да приема поръчки за закупуването на електромобила от потребителите на няколко европейски страни, като първоначално ще се предлага лимитирана пилотна серия от 3000 автомобила, наречена Project 45.

Първите доставки на IONIQ 5 Project 45 ще бъдат осъществени през лятото на тази година

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР