Седмица преди премиерата на едно от най-дългоочакваните филмови събития за

...
Седмица преди премиерата на едно от най-дългоочакваните филмови събития за
Коментари Харесай

Смелият и изящен роман „Моят полицай“, вдъхновил новия едноименен филм с Хари Стайлс, вече на български

Седмица преди премиерата на едно от най-дългоочакваните кино събития за 2022 година – огромната екранизация на стрийминг платформата Amazon Prime – на български език се появява хитовият едноименен разказ от английската авторка Бетан Робъртс .

Вдъхновилият продукцията с присъединяване на  известния поп реализатор и артист Хари Стайлс и носителката на премия „ Златен Глобус “ Ема Корин („ Короната “), е елегантен и лиричен роман за любовта и желанието, основан на трогателната същинска история за живота на известния английски публицист Е. М. Форстър („ Хауардс енд “).

Във ветровития и приморски Брайтън през 50-те години на предишния век Марион за пръв път зърва Том – русия, синеок и снажен по-голям брат на най-хубавата ѝ другарка.

Том жертвоготовно се съгласява да научи Марион да плува, а първото потапяне в мрачните води, прегърнали градския пристан, вечно измества центъра на живота на Марион.

В продължение на три години дневникът на Марион остава единствен очевидец на възприятията ѝ към Том , които от прикрито тийнейджърско удивление прерастват в енергично увлечение и компактно я съпътстват в личната ѝ промяна от момиче в жена. 

И когато един ден той се връща от образованието си за служител на реда, Марион – преди малко приключила учителка – е решена да го завоюва. Защото Том постоянно е бил мъжът на фантазиите ѝ и тя е уверена, че любовта ѝ е задоволителна, с цел да я трансформира в дамата на неговите. И за миг като че ли това в действителност е така…

Докато във връзката им се намесва Патрик – внимателен и тънък мъж с око за блестящия и изискан свят на изкуството и пътуванията .

 книга Сиела Ciela Издателство Ciela

Тримата се оказват вкопчени в гневния и непочтен въртоп на живота, който ги завлича измежду вилнеещото море на най-съкровените човешки чувства – нежността и тъгата, фантазиите и разочарованията.

Скрити секрети и потиснати стремежи си проправят път към повърхността, а когато бурята се успокои, Марион, Том и Патрик ще би трябвало да съберат отломките на личните си души.

Бетан Робъртс основава почтен и въздействащ портрет на любовта като избавление, само че и позлатен кафез, зад чиито решетки сърцето остава непринуден заложник.

Смел до мъка и елегантен в стила си, е внимателен роман за красивите, само че сърцераздирателно мимолетни моменти на същинско благополучие в живота. 

 книга Сиела Ciela Издателство Ciela
 10 вълнуващи книги, с които да се сгушиш на дивана този октомври  10 вълнуващи книги, с които да се сгушиш на дивана този октомври  10 вълнуващи книги, с които да се сгушиш на дивана този октомври  10 вълнуващи книги, с които да се сгушиш на дивана този октомври
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР