Седмица, оспорвана като футболен финал, предстои в Черешката на тортата“

...
Седмица, оспорвана като футболен финал, предстои в Черешката на тортата“
Коментари Харесай

“Черешката на тортата” става запазена територия на спорта

Седмица, оспорвана като футболен край, следва в „ Черешката на тортата “ по NOVA. Водещата на спортните вести на NOVA Велислава Миланова, медийният амулет на „ Ботев “ (Пловдив) Христина Драганова, спортните публицисти на NOVA Петър Виденов и Виктор Врачев, културният и футболен антрополог Ивайло Цветков – Нойзи ще се състезават за първото място от понеделник до петък в 20:00 ч. Дали ще вкарат задоволително въображение в кухнята, или ще ударят греда, ще наблюдава основният арбитър на „ Черешката на тортата “ – делегатът на положителния усет началник Иван Манчев.
 Христина Драганова
Познатата от ефира на спортния канал DIEMA SPORT и лице на ПФК „ Ботев “ (Пловдив) – Христина Драганова, ще открие седмицата с италианска вечеря. Тя ще се впусне в конкуренцията със самоуверено меню, гарнирано с дръзки опити, само че ще бъде ли шансът на нейна страна? Вдъхновена от живота си в Италия, Христина ще предложи две съществени ястия със сосове Миланезе и Болонезе. На масата предстоят диалози за футбол, които няма да смутят дамите, както и полемики за обществените мрежи, а един от участниците ще се окаже, че има огромен капацитет да се трансформира в TikTok звезда.
 Велислава Миланова
Полезна и здравословна вечер следва с Велислава Миланова във вторник. Спортът и дисциплината са от огромно значение за водещата на спортната емисия вести на NOVA и тя няма да направи компромис с разбиранията си и в кулинарно отношение. Велислава ще предложи витаминозна салата, леко главно с фокус върху рибата и изтънчен десерт. В кухнята пък ще посрещне чирак, с който ще обсъдят типичните дрязги на тематика готвене в фамилията. Какви щекотливи въпроси ще бъдат заложени по време на вечерята и ще съумеят ли гостите да си тръгнат сити от вкъщи на Велислава?
 Петър Виденов
Футболният коментатор и състезателен публицист Петър Виденов влиза в играта с ясна идея в сряда. Той ще посрещне компанията в състезателен бар с меню, отговарящо оптимално на атмосферата. Петър, благодарение на опитно подкрепление в кухнята, ще предложи пилешки крилца, азиатски хлебчета Бао Бън и бургер, а за десерт – домашно приготвени казанлъшки понички. За гостите следва доста ястие, а страхотната изненада с забавен футболен куиз същински ще ги впечатли. Ще успее ли Петър да промени здравословните привички на Велислава, която нормално не употребява сходна храна?
 Виктор Вранчев
Веднага по-късно на кулинарния терен излиза Виктор Врачев. Спортният публицист, коментатор и водещ ще влезе в ново амплоа, като обезпечи уютно прекарване в дома на родителите си. Ястията ще бъдат съобразени с неговите кулинарни качества и съветски корени. За първи път Виктор ще прекара толкоз време в кухнята, приготвяйки цели три салати и джолан в гювеч. Коя е истинската съветска салата, какви рисковани въпроси ще станат тематика на диалог и какви телевизионни истории ще споделят участниците, ще стане ясно в четвъртък.

В петъчния ден Ивайло Цветков – Нойзи ще трансформира кулинарията в догадка, а самоиронията в константа. Журналистът и футболен анализатор знае опциите си и затова е подготвил плътно и семпло меню с основна дума минимализъм, за която ще получи помощ от другар. По време на готвенето Нойзи следва да научи доста нови неща и да разбере по какъв начин звучи музиката на кухнята. Вечерта ще продължи в негов жанр с храна за душата и забавни дарове за всеки от гостите. Ще успее ли да впечатли себе си и останалите, макар неналичието на кулинарни умения?
 Ивайло Цветков-Нойзи
Как ще се показа компанията в новата седмица на кулинарното риалити и кои ще бъдат помощниците им по време на готвенето? Кой ще грабне успеха и ще завоюва утвърждението на началник Манчев? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР