Седмица на родната кухня ще зарадва потребителите на Lidl с

...
Седмица на родната кухня ще зарадва потребителите на Lidl с
Коментари Харесай

60 нови български продукта в „Седмица на родната кухня“ в Lidl

Седмица на родната кухня ще зарадва потребителите на Lidl с разнородни и оферти от български артикули, представящи благосъстоянието на другите райони. Акцията започва идната седмица и ще включва преференциални предложения на близо 100 продукта – както познати български продукти от непрекъснатия подбор на веригата, по този начин и нови артикули от одобрени родни производители. 60 от тях ще са напълно нови усети, някои от които ще бъдат част от продуктовата серия „ Родна стряха “. Така серията от висококачествени артикули от български производители към този момент ще включва 95 продукта „ Родна стряха “, основани от 40 производители от цялата страна.
Пататник с козе сирене, старопланински гюбек с манатарки, сладко от зелени орехи са единствено част от новите артикули, които потребителите ще могат да опитат през Седмицата на родната кухня в Lidl. Любителите на месните деликатеси ще могат да се насладят на роле „ Трапезица “, домакински бахур, бут по еленски и доста други деликатеси от кулинарната съкровищница на България. Място на витрините е непокътнато и за обичайното бяло българско сирене, като предложенията включват многообразие от козе, овче, краве, биволско и домашно сирене в саламура. Сред новите оферти е и цедено кисело мляко със сладко от боровинки – обичан десерт, в състава на който влизат цедено кисело мляко „ От личната плантация “ и сладко от български боровинки.

Специално за Седмицата на родната кухня двамата началник готвачи Манчев и Шишков са подготвили и няколко обичайни български предписания, с които потребителите могат да разнообразят своята софра.
За да добави разнообразието от усети и да способства за българския дух, Седмицата на родната кухня в Lidl ще обхване и продукти отвън питателните артикули, подобаващи за възрастни и деца. Дамски, мъжки и детски тениски с фолклорни претекстове и бижута с шевици са част от предложенията на веригата. По-малките ще могат да се занимаят с класическата игра на пъзел, само че основан на национални приказки, а самоучител по национални танци ще обезпечи развлечение на цялото семейство и приятелите.
Седмицата на родната кухня е следващата самодейност, която Лидл България подхваща като част от своята политика за разпространение на стоките от родни производители. Инициативата, дружно с непрекъснатото обогатяване на портфолиото „ Родна стряха “ от стартирането на продуктовата линия през 2017 година до в този момент, са спомагателни стъпки на компанията в поддръжка на българските производители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР