Седмица на преобразованията. Събитията ще следват зададената до момента посока,

...
Седмица на преобразованията. Събитията ще следват зададената до момента посока,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 април до 2 май

Седмица на преобразованията. Събитията ще следват заложената досега посока, само че с една значима цел - търсене на сигурност и по-добри финансови резултати.Първите дни от седмицата ще носят мощен прочувствен заряд, белязан от Пълнолунието в знака Скорпион. Темата за финансовата сигурност ще бъде акцент.

Съвпупността от планети в знака Телец, знак на парите и сигурността и Пълнолунието в Скорпион дефинират интервала като водещ в преразпределянето на капитали, въвеждане на баланс в приход-разход, нови благоприятни условия за увеличение на притежанията и така нататък Чисто материални въпроси излизат на дневен ред. Заедно с тях се постанова преразглеждане на предпочитани и водещи тематики за реализиране на непоклатимост, комфорт, мир и задоволство.

Въвеждане на баланс и равновесие, напредване към златната среда остават главен фокус.

Множество непредвидени събития и обрати ще окажат значимо влияние. Необходимостта човек да отбрани своите ползи, притежания, полезности се покачва.Това е седмицата, през  която е належащо тези, които имат ясна цел и визия за живота си да се задействат, да употребяват в оптималната степен мощната приливна енергийна вълна, а тези, които към момента не виждат фокус да изчакат до момента в който си изяснят задачите.

Бъдете премерени и уравновесени в желанията и дейностите си. Алчността, вътрешният повод за реализиране на задачата посредством операция, битката за власт са нараснали.

Пълнолунието ще задейства съществени процеси при закрепените знаци от първа декада: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Преобразованията са основни.  

ОВЕН

Пълнолунието при започване на седмицата ще ви направи по-чувствителни и прочувствени. Бъдете осъзнати в тези първи дни от седмицата, предпазвайте се от прибързани и импулсивни решения и дейности. Част от събитията, които се задвижват ще бъдат свързани с вашите сътрудници в персонален и настоятелен аспект. Търсене на компромисни решения, решение на проблеми от минали интервали ще бъдат належащи. До средата на май интервалът е работлив и подкрепящ ви в решение на въпроси, свързани с нуждата от реализиране на сигурност и непоклатимост най-много в региона на вашето финансово състояние. Възможни са промени или неочаквани обстановки, които да доведат до нови решения.  Събитията ще внесат нужда от промяна на цели и катурване на гледната точка. Преговаряйте за ползите си, отстоявайте своята позиция, защитете това, което е ваше или ви е скъпо. Уловете вълната, доверете се на интуицията си, уловете тези оферти, които ще окажат благотворно въздействие върху финансовото ви положение.  Предприемете съответни и верни дейности.

ТЕЛЕЦ

Преминавате през един от най-ползотворните интервали в живота ви. Съвкупността от планети във вашия знак Телец задейства вътрешната ви природа, а дружно с това ви дава и нови благоприятни условия. Можете да задвижите събитията в посоката, която е значима и значима за вас. Нещо, което до момента е било единствено фантазия може да стане действителност. Пълнолунието в срещуположния знак Скорпион ще наелектризира ситуацията в първите дни от седмицата. Напрежение може да възникне сред вас и непрекъснатите ви сътрудници. Различни гледни точки, спор на ползи или обстановки от минали интервали могат да се възобновят. Избягвайте грубото държание, не бъдете прибързани или прекомерно прочувствени. През тази и идната седмица  съществува заплаха от разрушение на взаимоотношения. Доверете се на вътрешния си глас, на мощната си вътрешен глас, на увереността, която получавате от планетната аспектация  и самоуверено направлявайте живота си в определената от вас посока. Меркурий, планетата на връзката е към момента във вашият знак. Подредете мислите си, водете диалози и защитете ползите си. А Венера в Телец  ще усили чара и въздействието ви.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е с съществена тенденция преосмисляне на съществуваща обстановка в кариерното ви развиване, публичен статус, работни процеси, които са на път да се трансформират. Ако до момента сте почнали нещо ново, то бъдете поредни и непрекъснати в дейностите си. За тези от вас, които към момента не са подготвени с нови разновидности и избори интервалът ви дава опция за тип оттегляне от работната среда, отмора, които ще внесат изясняване на посоката. Силното наличие на планети в знака Телец ви настройва към нуждата от струпване на сила. Преразгледайте опциите, използвайте усиления информативен поток, проведете необходимите  диалози, които ще ви оказват помощ да вземете верни решения. Отворете се към това да получите поддръжката - морална или материална - от страна на  влиятелни персони или на вашите сътрудници. Дните към Пълнолунието на 27 април ще внесат светлина по отношение на вашите проекти свързани с бъдещето. Възможни са нови запознанства или смяна на главната ви среда. Появяват се нови благоприятни условия, които ще подобрят финансовото ви положение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР