Седмица Чаши (илюзии, объркване, различни възможности, пожелателно мислене, изкушения, липса

...
Седмица Чаши (илюзии, объркване, различни възможности, пожелателно мислене, изкушения, липса
Коментари Харесай

Седмица Чаши – карта Таро за 12 август

Седмица Чаши (илюзии, комплициране, разнообразни благоприятни условия, пожелателно мислене, изкушения, липса на изясненост, колебливост, творчество)
Малка Аркана – съответни случки и събития;
Елемент Вода – страсти, флуидност

След няколко дни на приповдигнато въодушевление, през днешния ден още веднъж потъваме надолу. Увереността ни се разколебава от Седмица Чаши, която носи безредна, хлъзгава сила. Тя демонстрира, че най-вероятно пред нас има избори и ни предстоят решения, само че не можем да създадем крачка, тъй като нямаме изясненост какво седи зад другите разновидности.

На изображението виждаме млад мъж, който следи седем обърнати с дъното нагоре купи и се пробва да познае какво има под всяка от тях. До някои от тях има стълби, а от други се демонстрират змии – като в онази игра, в която според от полето, на което зарът те изпрати или се изкачваш на идващото равнище, или пропадаш надолу, единствено с цел да се издигнеш още веднъж нагоре. Всички страхове, терзания, очаквания и фантазии са скрити изпод, създавайки комплициране и терзание, и той не може да направи разумен избор. Това, което наподобява привлекателно, може да е единствено лъскава обвивка, а това, което е плашещо, може да съдържа големи благоприятни условия.
Днес е ден, в който не е добре да вземаме съществени решения или да подхващаме съответни стъпки. Нямаме изясненост за всички детайли на уравнението, тъй че е по-добре да оставим избора за по-късно. Можем да употребяваме силата за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри, само че без да се опираме на концепциите си като дефинитивни, а по-скоро като вдъхновяваща игра.
Позитивно одобрение за деня:
Най-смелите ми фантазии са инструмент, посредством който мога да сътворя бъдещето си в тази действителност

Седмицата 7 – 13 августСлед предната седмица, която беше изпълнена напълно с положителни карти, в тази има вълнообразно придвижване нагоре-надолу, което носи ту безмислие, ту вдъхновение и оптимизъм. Присъстват две карти от Голямата Аркана, които задават главната тематика за интервала – чувство за смисъл и че сме водени и напътствани. Преобладаващи бои са Чашите и Пентаклите, свързани с нашите страсти и до каква степен се усещаме постоянни в живота си. Най-предизвикателни дни са понеделник, вторник и събота, а най-благоприятни – сряда, четвъртък, петък и неделя.

Напомням, че сме в интервал на ретроградни планети до 16 септември (първо Венера, после Меркурий), тъй че не е уместно за чисто нови инициативи, само че в случай че в предишното сме подценили дадени планове или оферти, могат да се появят още веднъж, с цел да получат втори късмет за реализиране и преразглеждане.

Групи и самостоятелни сесии с Богомила-Сандия:Астро-Таро Пълнолуние Водолей ( онлайн група ) - 1 августСемейни Констелации ( присъствена група ) 27 август от 12 до 21чТрансформационно Таро индивидуална сесияЕнергийнo Лечение индивидуална сесия: 
Прочети годишната Таро прогноза за 2023 г. тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук

Индивидуални сесии с Богомила-Сандия:
Трансформационно тароЕнергийнo ЛечениеСемейни констелации (групи на живо)Астро-Таро събития онлайнАко имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава индивидуални сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като използва и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да организира ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР