Седмина души пострадаха при тежка катастрофа на бензиностанция в село

...
Седмина души пострадаха при тежка катастрофа на бензиностанция в село
Коментари Харесай

Какво се случва днес? Нов челен сблъсък на пътя. Седем пострадаха, сред тях са баща и дъщеря

Седмина души пострадаха при тежка злополука на бензиностанция в село Белопопци, край Елин Пелин. Състоянието на четирима е тежко.

``
реклама

Сигнал за случая е подаден в 18:11 часа. Веднага са изпратени 3 коли за спешна помощ, които идват в 18:22 часа. В „ Пирогов ” са откарани 26-годишен мъж с травма на глава и гръден панер и детето му – момиченце на 5 година, което е с травма на ръката. В момента незабавните екипи транспортират още потърпевши.

Седем индивида са потърпевши в злополука сред два леки автомобила на пътя сред селата Горна Малина и Белопопци. Това съобщиха от ОДМВР – София, цитирани от Фокус. Сигналът за случая е подаден в 19.08 часа. По първични данни ударът сред двете коли е бил преден. Петима души са превозени към лечебни заведения, като по първични данни трима са с по-тежки пострадвания, а други двама ще бъдат прегледани на място. Няма починали. На мястото на злополуката има полицейски екипи, които контролират придвижването. Местопроизшествието е непокътнато.

Припомняме, че по-рано през днешния ден в друга челна злополука на пътя София - Варна починаха петима души. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР