Седмичното предаване Туризъм.БГ“ ще е с нов водещ през този

...
Седмичното предаване Туризъм.БГ“ ще е с нов водещ през този
Коментари Харесай

Всяка събота ще можем да го гледаме по телевизията

Седмичното предаване " Туризъм.БГ “ ще е с нов водещ през този ефирен сезон. Всяка събота от 11:00 ч. по Българска национална телевизия 1 Благой Бойчев ще води любопитните фенове и пътешественици на едни от най-забележителните места в България.

" За мен туризмът не е единствено пътешестване – то е доста повече. От дете съм привикнал да пътувам, а по-късно към работата ми в театъра посещенията в разнообразни градове станаха все по-чести. Това възпламени в мен пристрастеност да откривам нови и забавни места към тези, на които работех. Пътуването е проучване и разкриване на неповторимото и прелестното. Ето това е и моята мотивация в " Туризъм.БГ “. Ако съумея да предам цялото неспокойствие от тази пристрастеност на феновете, то това ще бъде сбъдната фантазия “, споделя Благой Бойчев.

" Туризъм.БГ “ е предаване за опознаване на България. Екипът му пътува из цялата страна и разпространява български градове и атрактивните туристически дестинации. Седмичното предаване по Българска национална телевизия 1 разхожда феновете из пленителните и красиви български планини, покорява най-високите родни върхове, завладява най-стръмните горски пътеки, превежда през най-предизвикателните туристически направления и потапя в предишното с най-вълнуващите исторически сбирки на България.

Кой е Благой Бойчев?

Още от дете пътешествията предначертават пътя му. Роден е в Шумен, израства във Варна, а в този момент живее в София. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ и магистратура по философия в СУ " Св. Климент Охридски “. След това специализира театрална постановка и става интензивно практикуващ сценичен артист и режисьор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР