Седмичен хороскоп за периода 6-12 юлиОвенИзградете си стратегияПроявете внимание към

...
Седмичен хороскоп за периода 6-12 юлиОвенИзградете си стратегияПроявете внимание към
Коментари Харесай

Цяла седмица скука и лошо настроение за някои зодии! Кои са те?

 Седмичен хороскоп за интервала 6-12 юли



Овен


Изградете си тактика

Проявете внимание към околните и приятелите и те ще ви оказват помощ да реализирате задачите си. През целия интервал ще би трябвало да действате съгласно авансово премислена тактика, ориентирана към доста тъкмо дефинирани нови цели. В понеделник възприятието ви за лично предимство може да затрудни общуването и връзката с доста потребни хора. Контролирайте държанието и езика си. Във вторник са вероятни неприятности със Скорпион към обща работа. В сряда ще се справите с всевъзможни проблеми. В четвъртък правете проекти за бъдещето. Неясните ви хрумвания и мисли ще добият съответна форма и всичко ще си пристигна на мястото. В петък Овните ще стартират уреждането на значим веществен въпрос.

Телец

Забравете страховете си

Настъпващата седмица е доста удобна за обсъждане и разискване на дълготрайни проекти, само че ще би трябвало да се доверите на интуицията си. В първите дни ще имате огромни разногласия и проблеми. Не бъдете сприхави и не разрешавайте въпросите на маса. В понеделник не смесвайте работата с удоволствието, изключително на работното си място. Във вторник не отлагайте нищо, денят е удобен за всичко, остава да уловите момента. В сряда са вероятни събеседвания или просто другарски диалози с началството. В четвъртък продуктивните ви хрумвания ще разсънят интереса на управлението. В петък ще се радвате на обилие и може да разчитате на шанса и чара си.

Близнаци

Дипломатични, само че и целеустремени



Ако съумеете да съвместите гъвкавата дипломация, която ще ви е нужна през тази седмица, с точната целенасоченост към поставените цели, никаква компликация няма да ви спре. Днес и на следващия ден може да ви се наложи да измененията нещо в проектите си, не отхвърляйте молбата на родственици или другари за помощ. В понеделник може да ви създадат забавно предложение, само че не трябва незабавно да го приемате. Във вторник някой ще се опита да подкопае самочувствието ви, само че няма да успее. В сряда тъкмо премислете какво би трябвало да премълчите и какво да говорите. В четвъртък ви предстоят радостни събития, вести и пари. Петък може да се окаже комплициран и нееднозначен и напъните ви да останат без резултатите, които чакате.

Рак

Лошото въодушевление ще е към вас



В началото на седмицата ще сте под въздействието на непредвидена и необяснима горест, която ще изчезне, само че би трябвало да деянията самообладание. Ако не съумеете, всичко, което започнете, ще става мъчно. В понеделник ще има напрежение в фамилията ви. Възможен е спор с родственик, който от дълго време ви играе по нервите. Във вторник ще преодолеете елементарно компликациите, които пораждат на работното място. В сряда преценете деликатно ново делово запознанство, тъй като от време на време зад чаровната усмивка може да се крие машинация. В четвъртък се придвижвайте напред по метод, който не провокира подозрение. В петък не бъдете раздразнителни и се пазете от неприятното въодушевление на шефа си.

Лъв

Еднообразни и скучни дни



Седмицата ще стартира и ще премине еднакво и скучно, нещо, което може да провокира у вас скука. Постарайте се да не изпадате в неприятно въодушевление, да не сте ядосани и намусени, тъй като ще изпуснете възможностите на ориста. Днес и на следващия ден нещо ще ви накара да се заровите в книгите и да откриете, че не ви доближават знания. На прага сте на решение да продължите образованието си. В понеделник се огледайте на мястото, на което сте, и ще извлечете поука, обвързвана с бъдещата ви делова активност. Във вторник не се нагърбвайте с неща, които не са ваша работа. В сряда бъдете по-внимателни с близките. В петък не си позволявайте свободно поведение с шефовете си.

Дева

Бъдете търпеливи и сдържани



През тази седмица около познатите ви дейности може да се появят нови професионални проекти - ваши или взаимно с други хора. На доста от вас ще се наложи да позволяват проблеми с брачния сътрудник. През цялата седмица ви чака разнообразно и уморително другарство с хора, ето за какво през днешния ден и на следващия ден ви предлагам уединение и отмора. Във вторник се постарайте да чакате търпеливо каквото би трябвало, само че и не закъснявайте. В сряда евентуално ще обсъждате идни промени на работното си място. В четвъртък може да имате среща с хора, значими за вас в професионален проект, и в случай че сте сдържани, може да получите преференциално предложение. В петък ще имате натоварване и работа с по-широк кръг хора и в случай че не допуснете жестоко отношение към близките, може да получите каквото желаете.

Везни

Поставете ново начало

През седмицата се пробвайте доста деликатно да разберете дали ролята, която изпълнявате сега, ви устройва. Ако отговорът е " не ", ще можете елементарно да измененията нещата, в случай че в действителност го желаете. Огледайте се към себе си и малко по-встрани, разгледайте и живота си без илюзии, тъй като е настъпил моментът за градивни промени. В понеделник и вторник работете за себе си, оглеждайте мястото си на работа. В сряда не обръщайте внимание на приказки по ваш адрес. Оставете хората да си приказват. Каквото коренно сте замислили - направете го в четвъртък. В петък не допускайте романтика и сантименти да попречат на деловите ви проекти.

Скорпион

Организирайте времето си по-добре

Вашият триумф през тези дни ще зависи извънредно от връзките, които ще създадете с авторитетни и мощни персони и представители на формалните институции. Ако получите поддръжката им, смятайте, че триумфът и парите са ваши. Може да имате компликации в реализацията на общите ви проекти, само че в случай че убедите сътрудниците си, че те са нужни, ще съумеете. В понеделник нелоялна постъпка на сътрудник може да ви раздели от другар. Във вторник Овен ще се опита да ви манипулира, не го допускайте. В сряда ще извършите нещо значимо, което ще се отрази удобно на бъдещето ви. Четвъртък ще ви донесе положителни вести, а петък е неопределен.

Стрелец

Усещате креативен напредък и интензивност

През тези дни ще разкриете изцяло креативните си благоприятни условия и капацитет. Ярко и надарено ще деянията личната си природа. Ще ви съпътства триумфът съвсем на всички места. Много е евентуално да ви предложат по-отговорна и по-добре платена работа. Ако не приемете, няма да съжалявате, чака ви доста и забавна активност, която ви подхожда и която ще усъвършенствате. В понеделник и вторник ще решите значим настоятелен въпрос и деликатно ще прецените нови настоятелен връзки. Известие от чужбина ще изостри вниманието ви. В сряда е допустимо да ви притеснят неточности на Лъв и Овен, само че ще се справите. В четвъртък приемете покана на другар за събиране. В петък ще сте на крачка от това, което преследвате. Ще се радвате на финансов триумф.

Козирог

Освободете се от клишетата

Козирозите още при започване на седмицата ще схванат, че в случай че се освободят от някои клишета и пристрастия, ще вървят решително напред и няма от какво да се опасяват. Мнозина ще имат пари и нови благоприятни условия. Приемете пътуването, което ще ви предложат - ще ви донесе нови контакти. В понеделник се пазете от изтощеност, не надценявайте силите си. Във вторник - отчаяние от сътрудник, на който сте се доверявали. В сряда бъдете търпеливи, в случай че желаете да постигнете задачата си. В четвъртък ще се радвате на поддръжката на високопоставени персони и ще чуете положителни думи за работата си. В четвъртък не се доверявайте на информация, която ще получите от другари, допустимо е да не е точна.

Водолей

Запазвайте положителния звук

През този интервал очаквайте оферти за спомагателна активност. Ако прецените, че можете да се справите физически и че това няма да ви отнеме от почивката, нито да ви отклони от главните ви задължения, приемете. Много от вас ще се почувстват като спечелили още преди края на интервала. И ще бъде целесъобразно това самочувствие. В понеделник и вторник се пазете от разногласия и спорове, изключително с близки хора. Не командвайте, от време на време високото ви самочувствие ви кара да се чувствате като господари и ставате груби. Това не ви оказва помощ нито в персоналния, нито в деловия живот. В сряда не се поддавайте на страстите си, не изпадайте в ликуване във връзка на победа, нито в отчаяние поради загуба. В петък помагайте, в случай че ви помолят за помощ, и се веселете, само че с мярка.

Риби

Не вярвайте на обещания за лесни пари

През тази седмица ще ви се желае да предприемете нещо, само че изчакайте. Ориентирайте се по-добре, изключително в случай че се отнася до контакти с чужбина. На светско събиране ще срещнете човек, който е подготвен да ви помогне. Той безкористно ще ви предложи доста повече, в сравнение с бихте си разрешили да желаете. В понеделник се пазете от примамливи оферти, не вярвайте на хора, които ви дават обещание лесни пари. Във вторник може би ще се наложи бързо да извършите някои промени в проектите си. В сряда среща с другари и сътрудници ще ви ориентира в нещо. В четвъртък среща с висшестоящи персони ще ви поласкае. В петък ще ви разтревожи проблем със здравето на непосредствен човек. Ако можете да помогнете, помогнете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР