Седмичен бюлетин – 27.01.2023от - 29.01.2023, 12:1719На снимката: Даниел СмиловДаниел

...
Седмичен бюлетин – 27.01.2023от - 29.01.2023, 12:1719На снимката: Даниел СмиловДаниел
Коментари Харесай

Седмичен бюлетин – 27.01.2023

Седмичен бюлетин – 27.01.2023от - 29.01.2023, 12:1719  Даниел Смилов На фотографията: Даниел СмиловДаниел Смилов: Отиваме на избори, тъй като Борисов реши, че те са по-изгодни за него и ГЕРБ
Възможно ли е в идващото 49-о Народно събрание да забележим ръководство във формат ГЕРБ – Движение за права и свободи – Българска социалистическа партия и „ Български напредък “; допустимо ли е времето да почисти имиджа на водача на ГЕРБ; отиде ли си дефинитивно ореолът, който Българска социалистическа партия си сътвори за малко и какво може да завоюва и надлежно да загуби България от един нов парламентарен избор четете в специфичното изявление на Даниел Смилов за ДЕБАТИ.БГ.

 

 
 Румен Радев Радев наподобява беззащитен, уединен и комплициран. Изоставен и самоизоставил се
о безпагонното рамо на някогашния военачалник към този момент не се виждат никакви съдружници и съидейници. Той като че ли даже съветници няма, тъй като в случай че имаше способени и загрижени за страната си външнополитически сътрудници, те щяха да го измъкнат от положението на комплицираност и самотност. Защото към господин Радев наподобява доста пусто и студено, като в сибирска степ. Коментар от Александър Андреев:

 

 
 ВМА Ще се отнесат ли по този метод към български жител
Християн Пендиков, жителят на РСМ с българско съзнание и секретар на организацията „ Цар Борис III “ в гр. Охрид, пострада тежко след физическо нахлуване и побой над него. Той беше незабавно превозен от Охрид до София с държавният аероплан „ Фалкон “ и настанен за лекуване във ВМА. По този мотив ДЕБАТИ.БГ разгласява следния коментар:

 

 
 Румен и Росен на археологически разкопки Румен и Росен на археологически разкопки. Снимка: персонален архивБлизнаци роми написаха 8 книги, превеждат надписи от османски
Близнаците Румен и Росен Иванови са по на 37 година, от първомайското село Искра. Двамата са приключили история в Пловдивския университет и отново там магистратура археология. Те са едни от дребното експерти у нас по османска епиграфия. Написали са общо 8 книги. Въпреки че са добре образовани, сега нямат работа. Смятат, че една от аргументите е етническият им генезис. Благодарение на задълбочените си знания по османски братята проучили към 200 надписи на джамии, текета и други здания в България, както и хиляди надгробни плочи.

 

 

 

 

 
 годината на Заека Какво ни чака през годината на Заека, съгласно китайския хороскоп?
На 22 януари изпратихме годината на тигъра и посрещнахме годината на заека. За доста хора Лунната Нова година е време да се съветват със звездите, с цел да схванат какво следва през идващите месеци. Повечето хора знаят основите: 12-годишният цикъл на китайския зодиакален календар е показан от 12 разнообразни животни – китайските зодиакални знаци. Вашето зодиакално животно се дефинира от годината ви на раждане. Какво може да значи годината на Заека за вас?

 

 

Проследете посредством ДЕБАТИ.БГ най-важните събития и най-важните мнения
за миналата седмица непосредствено в електронната ви поща.
Абонирайте се за нашия безвъзмезден седмичен бюлетин,
с цел да ви го изпращаме всеки петък.

E-mail Адрес*

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР