Седесарите в Пловдив така или иначе гласуват за ГЕРБ, обяви

...
Седесарите в Пловдив така или иначе гласуват за ГЕРБ, обяви
Коментари Харесай

СДС в Пловдив застана зад кандидат-кмета на ГЕРБ Здравко Димитров

" Седесарите в Пловдив по този начин или другояче гласоподават за ГЕРБ ", разгласи лидерът на общинската им листа

Съюз на демократичните сили в Пловдив застана зад претендент -кмета на ГЕРБ Здравко Димитров и разгласи, че ще поддържа политиките му. Двете обединения имат подписано рамково съглашение на национално равнище за взаимна поддръжка, само че в този момент градските им организации в Пловдив публично си подадоха ръка.

Според социологически изследвания главният конкурент на Димитров е претендентът на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов, който на предходните локални избори загуби с малко от тогавашния претендент на ГЕРБ Иван Тотев. Сега обаче Тотев бе пернат от конкуренцията и ръководещата партия заложи на регионалния шеф Здравко Димитров -Зико, който се употребява с благоволението на премиера Бойко Борисов.

" Целта е консолидация на всички десни обединения. Ние сме сестрински партии ", съобщи депутатът от ГЕРБ и началник на бюджетната комисия Менда Стоянова. " Пловдив постоянно е бил либерален град, в който Българска социалистическа партия не е печелила избори. Но е управлявала в мандата на Славчо Атанасов, който вкара Българска социалистическа партия в ръководството през задния вход. Славчо Атанасов кмет значи Българска социалистическа партия да ръководи Пловдив ", добави Стоянова, представена от уеб страницата " Под тепето ".

За да съобщи поддръжката на Съюз на демократичните сили за кандидатурата на Здравко Димитров, в Пловдив пристигна основният секретар на партията Илия Лазаров. Той акцентира, че Петър Стоянов също застава зад Димитров и скоро персонално ще съобщи поддръжката си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР