Седемте книги на Анджей Сапковски имат наистина много фенове по

...
Седемте книги на Анджей Сапковски имат наистина много фенове по
Коментари Харесай

Как Хенри Кавил е можело да ослепее

Седемте книги на Анджей Сапковски имат в действителност доста почитатели по света. Може би даже повече са последователите на игрите, което направи появяването на сериал съвсем неизбежна.
 The Witcher, Netflix, Хенри Кавил, рецензията и това ли е най-високо оценената истинска продукция на стрийминг платформата
Как The Witcher раздели рецензия и почитатели

Сериалът на Netflix се оказа ябълката на раздора

Първият сезон на The Witcher е в Netflix от 20 декември и към този момент съумя да събере както почитатели, по този начин и такива, които не го утвърждават. Дори се смяташе, че може да бъде идващият Game of Thrones.

Много хора обаче се оплакаха от обърканите сюжетни и времеви линии. Обещанията са, че този проблем няма да съществува във втория сезон и Хенри Кавил ще продължи да дава най-хубавото от себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ведьмак Сериал Witcher Netflix (@witcherserial) на Яну 8, 2020 в 9:23 PST

Актьорът намерено декларира, че е голям почитател на книгите и игрите за Гералт от Ривия, което значително му е помогнало при фотосите на сериала.

Едно от нещата, които Хенри Кавил е трябвало да направи, с цел да влезе в ролята на вещера, е било да носи специфични лещи. Пред Metro споделя, че му е било разрешено да ги носи не повече от три часа в снимачните дни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Witcher (@witchernetflix) на Ное 20, 2019 в 9:30 PST

Причината е, че в случай че ги носи повече време, оставя очите си без О2, което може да докара до увреждания и даже слепота.
 Хенри Кавил, The Witcher, Netflix, дехидратацията и какво е правил артистът за ролята
Когато голите подиуми изискват да не пиеш вода

Отдадеността на Хенри Кавил към The Witcher е за хвалба

Ето за какво хора от екипа му постоянно са го насърчавали да смъква лещите, при първа опция, с цел да не се стига до неприятни обстановки. Хенри Кавил се надява, че за фотосите на втория сезон екипът на The Witcher ще измисли по-добър метод очите му да наподобяват като на Гералт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР