Седемнайсетгодишната американка от колумбийски произход Рейчъл Заглър ще изпълни ролята

...
Седемнайсетгодишната американка от колумбийски произход Рейчъл Заглър ще изпълни ролята
Коментари Харесай

Спилбърг избра гимназистка за Уестсайдска история

Седемнайсетгодишната американка от колумбийски генезис Рейчъл Заглър ще извърши ролята на Мария в римейка на мюзикъла "Уестсайдска история " с режисьор Стивън Спилбърг.

Много съм удовлетворен, че съумях да събера екип, който отразява големия гений на испаноезичната общественост в Съединените щати в цялото негово многолико многообразие.

Очарован съм от гения на тези млади актьори и мисля, че те ще влеят нова и динамична сила в тази чудесна музикална комедия ", сподели Спилбърг.
За разлика от Робърт Уайз, който е режисьор на кино лентата от 1961 година, Спилбърг държи в неговата версия на "Уестсайдска история " да вземат участие единствено латиноамериканци. Във версията от 1961 година ролята на Мария се извършва от Натали Уд.

Много съм признателна за опцията да работя с един от обичаните ми режисьори и да играя с този необикновен състав

написа в Туитър младата актриса. Нейният кумир е пуерториканската звезда Рита Морено - единствената латиноамериканка, която взе участие във версията от 1961 година Тя завоюва "Оскар " за ролята на Анита.
Рита Морено ще бъде освен изпълнителен продуцент във кино лентата на Спилбърг, само че и ще се превъплъти в ролята на Валентина - продавачка с огромно сърце - осъвременен и феминизиран облик на Док в истинското произведение на Ленард Бърнстейн.

Ариана Дебос пък ще извърши ролята на Анита, с която Морено завоюва почетната статуетка преди повече от половин век. Тя съобщи, че "е доста горда да последва забележителните дами, играли Анита ".
"Уестсайдска история " на Бърнстейн е въодушевена от невъзможната обич на "Ромео и Жулиета " на Шекспир, като двете враждуващи фамилии Монтеки и Капулети в мюзикъла са гангстерските семейства Шарк и Джет.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР