Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: Отчаяно се нуждаем от подобрения

Седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън призна, че болидът на Мерцедес се нуждае " обезверено " от усъвършенствания, в случай че отборът желае да се върне в челото на колоната.

Тази неделя в Съединени американски щати ще се организира второто издание на Гран при на Маями, а макар че уикендът стартира добре за Хамилтън и " сребърните стрели " със мощно показване в първата свободна подготовка във втората британецът остана 7-и, а неговият съотборник Джордж Ръсел се подреди едвам 15-и.

" Все още не сме изключително бързи, а това е битка. Опитваме разнообразни неща. Първата подготовка изглеждаше добре, а по-късно опитахме да достигнем до същинското движение, което желаеме. Това е като ритник в тялото - мъчно е да се поеме. Отчаяно се нуждаем от усъвършенствания. Трябва да сведем глави и да се надяваме от идващото съревнование да поемем по нов път ", съобщи Люис след първия ден в Маями.

В същото време босът на Мерцедес Тото Волф изрази убеденост, че 38-годишният Хамилтън ще продължи да кара за тима и през идната година, като австриецът е уверен, че Люис напълно скоро ще подпише нов контракт с екипа от Бракли.

" Преговорите по контракта не са сложни. Просто слагаме разнообразни графици и разнообразни цифри. Това е, което вършим и върху това работим. В последна сметка ще подпишем ", съобщи Волф.

От началото на този сезон досега Люис Хамилтън има в актива си 48 точки и заема 4-а позиция в генералното класиране при водачите, а най-хубавият му резултат пристигна в Гран при на Австралия, когаро британецът приключи на втора позиция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР