Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън заяви, че бъдещето на Формула

...
Седемкратният световен шампион Люис Хамилтън заяви, че бъдещето на Формула
Коментари Харесай

Хамилтън посочи бъдещето на Формула 1

Седемкратният международен първенец Люис Хамилтън съобщи, че бъдещето на Формула 1 е пред водача на Уилямс Джордж Ръсел. Британецът има вяра, че младият му съотечественик ще се трансформира в негов заместител като вяра на Англия за предстоящ първенец. Ръсел, който е първенец във Формула 2 от 2018 година, влезе в ролята на заместител на Хамилтън в Гран При на Сахир, когато британецът са болести с ковид, и се показа превъзходно.

Тогава 22-годишният Ръсел бе на крачка от непредвиден успех на пистата „ Сахир “, само че груби неточности на тима и спукана гума го лишиха от победа при първото съревнование с болида на Хамилтън.

„ От това, което видях предходната година, съм уверен, че Джордж Ръсел е бъдещето на Формула 1. Той сподели, че има капацитета някой ден да бъде международен първенец. В тима на Уилямс той постоянно класираше болида си във втората част на квалификациите, което си е еднакво на героизъм “, съобщи Хамилтън.

„ Впечатлен съм от метода, по който съумява да менажира представянето си в надпреварите, и от това по какъв начин израсна като водач в последните две години. Напомня ми на метода, по който Фернандо Алонсо разви своя гений в първите си години във Формула 1 “, добави още той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР