Седемкратният шампион и защитаващ титлата си Джокович победи участващия с

...
Седемкратният шампион и защитаващ титлата си Джокович победи участващия с
Коментари Харесай

Новак Джокович се оплака от късните начални часове на двата основни корта на Уимбълдън

Седемкратният първенец и защитаващ купата си Джокович победи участващия с " уайлд кард " Тим ван Райтховен в четири сета под светлините на Централния корт в неделя в мач, който завърши към 22:40 часа локално време (0:40 българско).

" Не виждам причина за какво да няма по-ранен старт на дуела ", сподели Джокович, имайки поради начални часове от 13:00 и 13:30 часа надлежно на корт номер 1 и централен корт. Играта на останалите кортове стартира в 11:00 часа локално време.

" Ако си по стратегия финален мач на Централния корт, ще завършиш дуела под покрив, което трансформира изискванията, на стила на игра, на метода, по който се движиш на корта. По-хлъзгаво е. Изкуствената светлина. Това в действителност е като шампионат на закрито в множеството случаи, когато си финален на Централния корт или на номер 1 ", разяснява сърбинът.

Сали Болтън, основен изпълнителен шеф на организационния комитет, отбрани програмата на " Уимбълдън " и сподели, че сега няма проекти за изместване на началните часове.

" Реалността при провеждането на тенис шампионат е, че откакто започнете деня, нямате визия по кое време ще приключи той. Доста е непредвидимо ", сподели тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР