Седемгодишно момиченце е било убито в сливенското село Сотиря. Тялото

...
Седемгодишно момиченце е било убито в сливенското село Сотиря. Тялото
Коментари Харесай

Седемгодишно момиченце е убито в сливенско село

Седемгодишно момиченце е било убито в сливенското село Сотиря. Тялото на детето е намерено в четвъртък следобяд, а сега полицията търси обвинен за закононарушението. Официална информация по случая от Министерство на вътрешните работи към момента няма.

Според Нова телевизия и БГНЕС детето е било и изнасилено. То е било намерено в тежко положение и откарано в блоница, само че е умряло. Заподозрян е 21-годишен мъж, който сега се търси.

Пред Нова телевизия кметът на селото Димчо Георгиев съобщи, че става дума мъж, който живеел във вилната зона на селището. Според свидетелски показания той е срещнал детето пред магазин в селото. Той е бил комшия на убитото дете. По първична информация в предишното той е заплашавал съселяните си.

„ Наистина е шокиращо за хората в селото. Това, което виждам, е че са се организирали пожарна, полиция, военна полиция, горски, хеликоптери, „ Гранична полиция”. Версиите са доста. Цялото село е блокирано сега “, съобщи кметът пред Нова телевизия.

Заподозреният се търси с хеликоптер, оповестява БГНЕС. Предполага се, че той се е укрил в гората, само че защото времето е неприятно, търсенето се затруднява. Селото е било блокирано от полиция още в четвъртък следобяд. Всички коли се ревизират.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР