Седемгодишните цикли в човешкия живот са добре познато понятие в

...
Седемгодишните цикли в човешкия живот са добре познато понятие в
Коментари Харесай

7 години - как се променя животът ни според възрастта и какво ни носи щастие

Седемгодишните цикли в човешкия живот са добре познато разбиране в астрологията. Ако разберете по какъв начин работят, ще можете да измененията ориста си към по-добро и да планирате вярно бъдещето си.
1. От 0 до 7 години- начало на живота
Установяване на връзка с майката, намиране на дом, опознаване на външния свят - това е един от най-важните духовни интервали, в които човек не може да бъде самичък.
2. От 7 до 14 години - стадий на израстване
В този интервал се образува главното ни отношение към света. Родителите стават образец за детето. От 7 до 14 години човек стартира да си слага първите цели в живота.
3. От 14 до 21 години
Това е доста сложен и в същото време значим интервал. Характеризира се с дейности и мисли, ориентирани против разпоредбите на света. През този интервал човек стартира да се отдалечава от родителската отбрана, стартира да образува личната си сила посредством проучването на света. Започват и срещи с първите кармични задания.
4. От 21 до 28 години - успокоение след бурята
 Каквото посееш, това ще пожънеш или по какъв начин да се радваме на живота " Каквото посееш, това ще пожънеш " или по какъв начин да се радваме на живота
Абсолютно всичко в нашия свят следва духовните закони. Те работят когато и да е и на всички места, с всички хора, от всевъзможен пол и възраст....
Човек се успокоява и взема решение какво ще бъде неговото място в обществото. През този интервал той стартира да мисли за основаването на личен дом. Грешките водят до генериране на мъдрост и опит.
5. От 28 до 35 години
Това е интервалът, когато човек самичък дава отговор за следствията от миналите стадии. Ако не му е било разрешено да бъде себе си от 14 до 21-годишна възраст, той ще има проблеми в работата и в общуването, ще преживее ужас в любовта и брака.
6. От 35 до 42 години
Това е моментът да се поправят грешките от предишното. През този стадий хора вземат решение проблеми с родителите си, зародили в интервала от 14 до 21 години. На тази възраст постоянно се подписва и втори брак.
 8 неща, за които в никакъв случай НЕ би трябвало да се оправдавате 8 неща, за които в никакъв случай НЕ би трябвало да се оправдавате
Има една философия, съгласно която човек не дължи нищо на никого. Не приемайте това умозаключение безусловно, само че си коства да помислите за него....
7. От 42 до 49 години
Ако човек е съумял да реши проблемите си преди 42 години, то в интервала от 42 до 49 години той осъществя цялостния си капацитет - в любовта, в работата или в духовната сфера. Именно в този цикъл се научава смисълът на съществуването.
8. От 49 до 56 години - образуване на висша нематериалност и мъдрост
В този седемгодишен цикъл свършва основаването на връзка с висшия разум. В доста случаи се появява нещо като " втори вятър ".
След 56-годишна възраст всичко стартира изначало - образуването на нови взаимоотношения с майката, смяна в отношението към родителите, изключително в случай че те към този момент не са в близост. Освен това бунтарският дух се демонстрира още веднъж.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР