Седемдесетгодишна жена от Белене е пострадала след възпламеняване на газ

...
Седемдесетгодишна жена от Белене е пострадала след възпламеняване на газ
Коментари Харесай

Баба пострада при взрив на газова бутилка

Седемдесетгодишна жена от Белене е потърпевша след възпламеняване на газ от неизправна газова бутилка в дома й, заяви ОД на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Инцидентът станал в понеделник. Жената е получила междинна телесна щета - към 60 % изгаряния по главата, тялото и крайниците. Тя е превозена до Центъра за незабавна здравна помощ в Плевен и е настанена в Университетската болница "Д-р Георги Странски ". По информация на медиците положението й се стабилизира и няма заплаха за живота й.

Съдействие е оказал екип на Районната работа "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Белене.

В жилището на потърпевшата са унищожени дограма и домашно имущество. По случая е известена Районната прокуратура в Левски.

От полицията през вчерашния ден оповестиха и за различен случай, при който при приключване на газ са потърпевши съпрузи в дома им в плевенското село Козар Белене. Установено бе, че газ е изминал в банята, където е имало бойлер и газова бутилка.

По данни от полицията за живота на потърпевшите - 70-годишен мъж и 65-годишна жена, е имало заплаха и те са превозени в болница "Пирогов " в София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР