Седемдесет и две на сто от британците са на мнение,

...
Седемдесет и две на сто от британците са на мнение,
Коментари Харесай

Най-обичаните членове на кралското семейство на Великобритания

Седемдесет и две на 100 от британците са на мнение, че принц Хари е най-популярният член на кралското семейство, демонстрират резултатите от национално изследване на компанията YouGov, представено от ТАСС.

В анкетата херцогът на Съсекс изпреварва по броя на желанията 92-годишната си баба кралица Елизабет Втора и своя брат принц Уилям . Хари е любимецът на 86 % от интервюираните дами и от 69 % от интервюираните мъже.
 Принц Хари Принц ХариGulliver/Getty Images

Кралицата остава най-популярният член на кралското семейство измежду гласувалите мъже в анкетата - 71 на 100.

Принц Хари и принц Уилям доста изпреварват по известност измежду британците своя татко, който е престолонаследникът на английската корона. Синът на кралицата заема едвам седмо място в класацията на най-популярните представители на кралското семейство.
-->
 Топ 15 на най-обичаните кралски особи във Англия Топ 15 на най-обичаните кралски особи във ВеликобританияGulliver/Getty Images

Херцогинята на Кембридж Катрин се оказа втората по известност след Елизабет Втора представителка на монархията от женски пол.

Херцогинята на Съсекс Меган , брачна половинка на принц Хари , заема в класацията шесто място. Бившата американска актриса отстъпва единствено с един % на 97-годишния брачен партньор на кралицата, принц Филип . Осма по рейтинг е дъщерята на Елизабет Втора, принцеса Ан .

В допитването, извършено от 15 май до 31 октомври са взели присъединяване 3,6 хиляди поданици на Обединеното кралство .

Ако сте фенове на кралското семейство на Англия, вижте още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР