Седем загинали и трима ранени след руска атака в град

...
Седем загинали и трима ранени след руска атака в град
Коментари Харесай

Седем жертви при руски обстрел в Донецка област

Седем починали и трима ранени след съветска офанзива в град Бахмут. В града се водят яростни сражения с съветската войска от месеци, оповестява губернаторът на Донецка област Павло Кириленко, представен от Франс прес. Три тела на починали цивилни са били открити в две селища в района, сподели още Кириленко в " Телеграм ".
Прочетете още
Украинската войска заяви за съветски настъпления в Донецка област към Бахмут и към град Авдеевка, на петдесетина километра в южна посока.

Вчера украинските военни оповестиха, че са отблъснали съветски офанзиви покрай 10 селища в Донецка и в прилежащата Луганска област, в това число Бахмут, отбелязва Агенция Франс Прес.

Миналия месец украинските въоръжени сили отвоюваха хиляди квадратни километри територия при сполучливи контраофанзиви в североизточната и южната част на страната. Оттогава военните дейности са се съсредоточили значително на изток, както и в южната Херсонска област.

Петима души са били ранени при мощна детонация в Мелитопол тази заран, оповестиха назначените от Русия управляващи в окупирания украински град в югоизточната Запорожка област.

Кола е била взривена край постройката на медийния холдинг " ЗаМедиа ". Петима души са леко потърпевши. Прозорците и вратите на няколко етажа от постройката на холдинга са изпочупени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР