Седем ученици от се класираха в призовите три места в

...
Седем ученици от се класираха в призовите три места в
Коментари Харесай

7 ученици от Самоков в призовите три места в конкурса за рисунка С очите си видях бедата

Седем възпитаници от се класираха в призовите три места в регионалния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата ". Наградите бяха връчени в Районната работа за противопожарна сигурност и отбрана на популацията.
Началникът на пожарната в Самоков поздрави самоковските възпитаници за триумфа им, като акцентира, че от общо 9 призови места, 7 са на самоковчета. В състезанието са взели присъединяване 47 деца от Софийска област.
 Възстановяват пистата за ролбан и игрище в Самоков Възстановяват пистата за ролбан и игрище в Самоков
Работим по реализацията на плана за реновиране на ролбана в парк „ Ридо “. Спортното оборудване ще служи за лятна подготовк...
В Първа възрастова група деца от 7 до 10 години втора премия получи десетгодишната Веселина Тодорова от ОУ „ Христо Максимов ”, на трето място е Габриела Тоскова на 8 години от учебно заведение „ Кирил и Методий ”. Първата премия отива в Пирдоп. Във втората възрастова група, деца от 11 до 13 години втората премия получи Божидара Иванова от СУ „ Отец Паисий ”, Третото място бе за Мариана Руменова от ОбУ „ Неофит Рилски ”. Първата премия отива в Ботевград.
В третата възрастова група – възпитаници от 14 до 18 години безспорен победител е учебно заведение „ Отец Паисий ” Самоков. Трета премия при най-големите получи Петя Янева, втората бе за Радостина Василева, а преди всичко е Ивайло Димитров. Подаръците – комплекти за изобразяване са обезпечени от Областната дирекция по пожарна сигурност. Наградите връчи кмета на общината Владимир Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР