Седем тенисисти от челната десетка в световната ранглиста за юноши

...
Седем тенисисти от челната десетка в световната ранглиста за юноши
Коментари Харесай

Седем тенисисти от топ 10 на света са заявили участие в юношески турнир в Албена

Седем тенисисти от челната десетка в международната класация за юноши са подали поръчка за присъединяване в " Албена къп ".

За пръв път България ще е хазаин на конкуренция от най-високата първа категория от календара на " Тенис Европа " до 14 години. Желание да играят са декларирали 164 девойки и 145 момчета.

При девойките Катерина Димитрова е декларирана под №3 в схемата. Поне 27 тенисисти от България – тези, които са на първо време в международната и националната класация, имат опция да играят непосредствено в главната скица, която ще бъде от по 64 състезатели, оповестиха от българската федерация.

На 21 май ще бъдат оповестени тенисистите, които ще получат предложения.

" Турнирът е огромна реклама за България, а провеждането на проявата на 14 от 19-те тенис корта във ваканционното ни населено място Албена ще покаже на международния хайлайф опциите на страната ни да семейства на състезателен конгрес от най-високо равнище. Топ тенисистите на планетата, които идващите години ще преследват огромните триумфи на " Ролан Гарос ", " Уимбълдън ", Australian Open и US Open, ще дойдат със своите треньорски щабове ", оповестиха от федерацията.

Квалификациите на шампионата ще са на 26 и 27 май, а същинската част от конкуренцията ще е от 28 май до 1 юни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР