Седем очевидни признака показват безразличието на мъжа до вас и

...
Седем очевидни признака показват безразличието на мъжа до вас и
Коментари Харесай

7 знака, които издават, че той никога не ви е обичал

Седем явни признака демонстрират безразличието на мъжа до вас и издават, че той в никакъв случай не ви обичал. Ето кои са те.

1. Той отхвърля да ви помогне всякога, когато го помолите за помощ
Любов вечно или бракоразвод: По какъв брой брака има всяка зодия?
Поговорката, че бракът е за цялостен живот, в последните десетилетия загуби актуалността си. Според астролозите склонността на сътрудниците д...
Прочети повече
Ако сътрудникът ви в никакъв случай не откликва на молбите ви за помощ, това значи, че вие сте му безразлична.

2. Прекарвате малко време дружно

Ако той в никакъв случай не ви се обажда, това допуска, че просто не се интересува от вас. Не се опитвайте да възстановите връзките и да го обсебвате. По този метод няма да постигнете нищо.

3. Той заобикаля връзката с вас

Ако забелязвате нервност и отвращение от страна на колегата ви в диалозите му с вас, това значи равнодушие и липса на интерес от негова страна.
Направете връзката си сполучлива с тези препоръки
В една връзка има доста фактори, които въздействат на връзките ви ежедневно. Важното е да се намирате в баланс и да разбирате потребностите н...
Прочети повече
4. Нямате взаимни проекти за бъдещето

Този мъж изрично не желае да ви впише в живота си. Ако възнамерява някакви огромни събития, само че не приказва за проектите си пред вас, това значи, че връзката ви не значи нищо за него.

5. Не се смеете на шегите си

Ако той не се смее на шегите ви, това е неприятен сигнал. Най-вероятно сте му изцяло безразлична. Двойките, които са същински влюбени, се смеят на шегите си и постоянно намират метод да се забавляват.

6. Липса на фамилиарност
6 неща, които да извършите, преди да откриете същинската обич
Всички желаеме да обичаме и да бъдем обичани в подмяна. Великата легенда на бойните изкуства Брус Лий един път сподели: „ Любовта е като...
Прочети повече
Не единствено неналичието на фамилиарност, само че и цялостното равнодушие на мъжа към ласките на дамата, приказва за неговото равнодушие към нея. Ако той не ви ревнува и не го интересува по какъв начин прекарвате времето си, бъдете сигурна, че не ви обича.

7. Постоянни упреци и обиди

Това е най-очевидният знак, че той не ви обича. Ако непрекъснато чувате упреци по ваш адрес или даже обиди, това значи, че сътрудникът ви е апатичен към вашите страсти и усеща.

Ако той вижда във вас единствено дефекти и всеки ден намира мотив за скандал, просто приемете обстоятелството, че не ви обича.

Не правете опити да го накарате да ви заобича. Това единствено ще утежни обстановката и ще ви накара да страдате още повече.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР