Седем мъже са задържани в България и Чехия за телефонни

...
Седем мъже са задържани в България и Чехия за телефонни
Коментари Харесай

Задържаха 7 човека за телефонни измами у нас и в Гърция /снимки/

Седем мъже са арестувани в България и Чехия за телефонни измами у нас и в Гърция. Операцията е извършена през вчерашния ден от чиновници на Главната дирекция „ Национална полиция “, ОДМВР-Русе и Благоевград, Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Русе, под надзора на Районната прокуратура в Русе.
В хода на интервенцията на територията на Чехия са осъществени претърсвания и изземвания в четири пространства на хостел в с. Ровен (на към 100 км от Прага) и на два автомобила, употребени от трима български жители – на 31, 32,37 година, където са открити голям брой СИМ карти, телефони, пари и движимости, съотносими с осъществяваната незаконна активност. Извършени са арести на тримата обвинени.
Успоредно с това на територията на Ветово, Русенско, са арестувани трима мъже – на 61, 26 и 23 години. Претърсени са три адреса и пет автомобила.
Според събраните досега данни шестимата арестувани са съпричастни към осъществени телефонни измами, главно на територията на град Русе и в прилежаща Гърция. Малко по-късно на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон”, е арестуван и 25-годишен мъж, взел участие в схемата като пощальон. В него са открити движимости и пари, съотносими към осъществяваната незаконна активност на територията на Гърция.
Работата по случая продължава под надзора на районна прокуратура - Русе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР