Седем мъже насилиха момичета, което си вървяха по улицата в

...
Седем мъже насилиха момичета, което си вървяха по улицата в
Коментари Харесай

Седем мъже пребиха 18-годишна заради външния й вид ВИДЕО 18+

Седем мъже насилиха девойки, което си вървяха по улицата в Санкт Петербург. Те ги атакували поради външния им тип, споделя един от приятелите на потърпевшата Алина.

"Те започнаха да ни наскърбяват по недодялан метод, тъй като имахме ексцентричен външен тип. Казваха ни: "Лесбийки ли сте? "Започнаха да се доближават прекалено много до нас и да питат какво има в джобовете ни. Опитахме се да отидем по-далеч, само че мъжете ни блокираха придвижванията “, споделя 18-годишната Алина.


Момичетата се затичали към кафенето, а едно от тях се пробвало да се снабди с черен пипер, поради което било намушкано в лицето. 18-годишната Катя, кадетка в Държавния университет за морски и речен флот, желала да избави нейната другарка. Тогава цялата навалица я нападнала, блъснала я по лицето, слепоочието и главата няколко пъти. Тогава мъжете избягали.

"Обърнах се и споделих: "Какво вършиме? " И по-късно не помня нищо. Получих два удара в лицето ", споделя Катя.



В резултат на това Катя се събудила в кола за спешна помощ, диагностицирана е с мозъчно разтърсване без травматични промени и устната й е пришита. В началото момичето се чувствало зле, съзнанието и речта му били комплицирани, само че последователно почнало да се възвръща и съумяло да опише за случилото се. Неин другар по-късно показа туит, че Катя е написала изказване в болничното заведение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР