Седем години по-късно Борислав Михайлов отново изгледа мач на български

...
Седем години по-късно Борислав Михайлов отново изгледа мач на български
Коментари Харесай

Борислав Михайлов и неговото завръщане на българските стадиони

Седем години по-късно Борислав Михайлов още веднъж изгледа мач на български тим в европейските клубни шампионати. В четвъртък вечер президентът на Българския футболен съюз (БФС) беше на трибуните на " Лудогорец сцена " в Разград, с цел да гледа първенците от.

За последно ръководителят на българския футбол гледа точно " Лудогорец " в Европа, като това се случи на 1 октомври 2014 година Тогава зелените одобриха " Реал " (Мадрид) на " Васил Левски " в София в първото си домакинство в Шампионската лига и изгубиха с 1:2.

От тогава Михайлов не беше гледал мач на български отбор в Европа, като се изключи срещите на националния тим.



Причина за визитата на Михайлов в Разград е била среща с клубове от района. " Спортал " заяви, че актуалният президент на БФС е разговарял с представители на футбола от Разград, Шумен, Русе и Силистра.

На 12 октомври на свикания конгрес Михайлов ще се бори за пети мандат отпред на футболния съюз. Бившият вратар, който ръководи БФС от 2005 година разгласи, че.

За момента " Лудогорец " е един от водещите клубове, който не е оповестил кой претендент ще поддържа на конгреса., а притежателят на " Левски " Наско Сираков на 24 май заяви, че без да посочва имена.

През годините притежателят на първенците Кирил Домучиев неведнъж е казвал, че Михайлов.

Нямам отговорности да отивам на мачове от шампионата

" Аз отивам на мачове на националния тим. Нямам отговорности да отивам на мачове от шампионата ", сподели преди седмица президентът на БФС.

Последните пъти, в които Михайлов се появяваше на мачове на български клубни тимове са главно на " Лудогорец ". След дуела с " Реал " (Мадрид) на разградчани той беше в Разград за откриването на Трибуна " Моци " напролет на 2015 година

Тогава президентът на БФС, както и министрите Лиляна Павлова и Владислав Горанов. В същия ден 15 май 2015 година - " Лудогорец " игра с " Локомотив " (София) в Първа лига.

Появяванията на Борислав Михайлов на български игрища отвън мачовете на националния отбор
25 септември 2011 година " Лудогорец " - " Левски " (първи домашен мач на " Лудогорец " в Разград в елита. На срещата участва и Бойко Борисов)
17 юли 2013 година " Лудогорец " - " Слован " (Братислава)
18 юли 2013 година " Берое " - " Апоел " (Тел Авив)
31 юли 2013 година " Лудогорец " - " Партизан "
21 август 2013 година " Лудогорец " - " Базел " (плейоф за влизане в Шампионската лига, играе се на " Васил Левски " в София)
1 октомври 2014 година " Лудогорец " - " Реал " (Мадрид) (играе се на " Васил Левски " в София)
15 май 2015 година " Лудогорец " - " Локомотив " (София) (преди срещата открива естрада " Моци " дружно с Бойко Борисов)
30 септември 2021 година " Лудогорец " - " Цървена звезда "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР