Седем души са откраднали 16 млн. долара от средствата за

...
Седем души са откраднали 16 млн. долара от средствата за
Коментари Харесай

7 души откраднаха 16 млн. долара от помощи за Covid и си купиха скъпи коли

Седем души са откраднали 16 млн. $ от средствата за облекчение на следствията от епидемията от ковид и са похарчили част от тях за закупуването на първокласни коли, измежду които са Lamborghini Gallardo и Porsche. Това заяви Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.
Според федералните управляващи, шестима поданици на региона на Хюстън и мъж от Илинойс са взели участие в измамата, като са кандидатствали за приемането на 30 млн. $ от стратегия за отбрана на заплатите на чиновници на компании, потърпевши от ковид. В последна сметка те са получили малко над половината от желаната сума - 16 млн. $.
 Италианската полиция няма да остане без Lamborghini Италианската полиция няма да остане без Lamborghini
Италианската полиция одобри на въоръжение в четвъртък модел Lamborghini Huracan, с който счита да преследва високоскоростни извършители, н...
Проверката е посочила, че бизнесът в Хюстън е изцяло действителен, само че посочените в молбата имена на чиновници, които би трябвало да получат парите, са подправени. Такива хора съществуван, само че те не работят в потърпевшите компании. Сред тях е била и 86-годишната майка на един от мъжете.


Жителят на Илинойс е осребрил чекове на стойност 3 млн. $ посредством своята компания, а останалите са изхарчени от шестимата от Хюстън. Федералните сътрудници са претърсили домовете и офисите им, като са провели 45 изземвания на разнообразни скъпи артикули, добити след приемане на парите. Сред тях са Lamborghini Gallardo и Porsche 911.
На седмината са повдигнати обвинявания в машинация и интрига, а двама ще дават отговор и за пране на пари. Това са следващите случаи в Съединени американски щати, в които мошеници се възползват от държавни стратегии да подкрепяне на компании, потърпевши от пандемията с ковид. Предишният подобен случай беше в Атланта, където мъж получи 3 млн. $ от управляващите, като и той незабавно си купи скъпа кола.
 
 Porsche показа най-мощното и най-скъпо комби в историята си Porsche показа най-мощното и най-скъпо комби в историята си
Германският производител Porsche приема поръчки за най-мощното комби в историята си. Това е Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, ко...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР