Седем деца на възраст от 2 до 14 години загинаха

...
Седем деца на възраст от 2 до 14 години загинаха
Коментари Харесай

Седем деца и майка им загинаха при пожар във Франция

Седем деца на възраст от 2 до 14 години починаха дружно с майка си тази нощ при пожар в дома им в Шарли сюр Марн - на стотина километра източно от Париж. Това оповестиха жандармерията и огнеборци, съобщи Франс прес и Le Figaro.

Бащата на фамилията бе изнесен с тежки изгаряния от постройката, ситуирана в центъра на градчето с 2600 поданици, и настанен в болница.

Децата - пет девойки и две момчета, и родителите им са спели на втория етаж, когато е избухнал пожарът, посочи жандармерията. Около среднощ съседите са извикали пожарникари. Рано сутринта пламъците са били угасени.

Четири от децата са от първия брак на майката, споделиха от жандармерията.

Огънят е нанесъл вреди в прилежащ апартамент, наложило се преместването на двама души. В избавителния център Шарли-сюр-Марн е основан център за медико-психологична помощ.

Префектът изпрати " най-искрените си съболезнования на фамилията и околните на жертвите ", както и на " всички поданици на опечаления град ".

Последният сходен случай във Франция датира от нощта против 16 декември, когато шест души, в това число четири деца, откриха гибелта си при пожар в седеметажна постройка във Воз ан Велен, югоизточно от Лион.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР