Седем членове на Европейския парламент (ЕП) бяха наградени в сряда

...
Седем членове на Европейския парламент (ЕП) бяха наградени в сряда
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Награди на евродепутатите: Седем депутати получиха признание за изключителен принос към изготвянето на политиките на ЕС

Седем членове на Европейския парламент (ЕП) бяха наградени в сряда вечерта за техния извънреден принос към правенето на политиките на Европейски Съюз в 20-ото издание на годишните награди на Екологичен потенциал.

Победителите включват Брандо Бенифей , италиански евродепутат от лявоцентристката партия Социалисти и демократи (S&D), и Драгош Тудораче , румънски евродепутат от центристката Renew Europe group, които дружно взеха премията за евродепутат за мандата.

И двамата се издигнаха до популярност, откакто оглавиха създаването на новаторския Закон за изкуствения разсъдък на блока, първият в света закон за контролиране на AI технологиите. На тях се приписва значимата задача да реализират договорка по закона, като в същото време балансират ползите на 27 страни-членки на Европейски Съюз.

Отмар Карас , австрийски евродепутат от центъра - дясната Европейска национална партия (ЕНП), която е един от заместник-председателите на Народното събрание, сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР